Zaujímavosti

90-dňoví snúbenci po 90 dňoch – shakespearovská dráma v priamom prenose


videní: 4.2K

Chantel Everett a Pedro Jimeno – jeden z najvýbušnejších párov, ktorý stál v centre pozornosti reality šou 90-dňoví snúbenci (90 Day fiancé), si fanúšikovia zamilovali, pretože ich neustále dokázal zásobovať vypätými emóciami, divokými hádkami a neustávajúcou drámou. Komplikovaná história ich vzťahu neleží len na ich pleciach, tento príbeh má v skutočnosti mnoho ďalších aktérov – ich vlastné rodiny. Tie sa vzájomne neznášajú, čo už od počiatku prilievala olej do ohňa vzťahu ich potomkov. Teraz majú Chantel a Pedro na stanici TLC vlastnú reláciu – Chantelina rodina (The Family Chantel), ktorá si odbila premiéru 7. augusta 2019 o 21:00. Do hľadáčika kamier sa tak dostane napríklad Chantelina sestra Winter a jej nový priateľ Jah. Nie však úplne dobrovoľne. Aké ďalšie prekvapenia má rodinná kronika klanu Everettových v zálohe?

Dvadsaťpäťročná Chantel narazila na okúzľujúceho exotického mladíka v priebehu štvrtej série 90-dňoví snúbenci v jeho domovine – počas svojej dovolenky v Dominikánskej republike. Razom sa z nich stal pár a Chantel začala Pedra navštevovať čoraz častejšie, čo dopadlo tak, že ju Pedro požiadal o ruku. Chantel si ale bola vedomá, aká dokáže byť jej rodina a tak začala intenzívne riešiť, ako zabráni tomu, aby si mysleli, že Pedro chce len získať zelenú kartu pre pobyt v USA. Už v tomto momente sa začala splietať pavučina klamstiev a intríg, Chantel svoju rodinu (ktorá sa ani nesnažila skrývať, čo si o novom nápadníkovi myslí) presvedčila, že sa Pedro zdržiava v Štátoch na základe študentského víza. Lož, ktorej nikdy nebola súdená dlhá životnosť. Napriek tomu pár prežil až do americkej svadby, po ktorej malo nasledovať rovnaké potvrdenie zväzku aj v Dominikánskej republike. Chantelina rodina sa nakoniec k ceste podujala, avšak to, čo potom prišlo mohol ťažko niekto čakať. Rodiny sa od prvého momentu neznášali, zlá krv medzi nimi bola dosť intenzívne ovplyvnená zistením, že Pedro svojim rodičom posiela zo Spojených štátov finančnú podporu. Jeho otec vďaka tomu rozbehol podnikanie a zvýšenie životných štandardov rodiny bolo zjavné aj nezasvätenému pozorovateľovi. Chantel a Pedro medzitým ale žili veľmi skromným životom. Keď Pedrova rodina odovzdala Chantel kuracie drápy, ktoré mali symbolizovať hlboké vyjadrenie pohŕdania, rozhorel sa neuhasiteľný spor zrovnateľný s Kapuletovými a Montekovými.

Predstavme si niektoré z hlavných aktérov. Za iniciátora celého sporu ohľadom Pedrových skrytých úmyslov s Chantel môžeme označiť jej matku Karen. Chantelina rodina obvinila úspešnú rozvodovú právničku a Pedrovu matku Lidii Jimeno z prevádzkovania internetovej stránky, na ktorej radila, ako ošklbať “hlúpych a bohatých Američanov”. Tak sa zrodilo presvedčenie, že jej jediným motívom je vydať jej syna do USA. Z weboviek sa však vykľula obyčajná online právna poradňa. Čisté svedomie nemá ani Thomas, Chantelin otec a Karenin manžel. Vďaka tomu, že si najal súkromné ​​očko vyšlo najavo, že Pedro posiela časť príjmov svojej rodine späť do Dominikánskej republiky. Chanteliny rodičia potom prišli s ďalším tvrdením o Pedrovej sestre Nicole. Tá sa podľa nich za príbuznú len vydáva, v skutočnosti ale ide o Pedrovu tajnú milenku. Tým rozhodne výpočet útokov na vlastného zaťa nekončí, spája ich však odpor k manželovi vlastnej dcéry.

Stranou sporu nezostali ani Chanteliny súrodenci. Zatiaľ čo jej horkokrvný brat River sa s Pedrom dostal do nejednej fyzickej potýčky, kedy sa snažil brániť rodinnú česť a povesť, nenápadná sestra Winter sa kamerám skôr vyhýbala a moc sa neprejavovala. Podľa ukážok, ktoré nám TLC doprialo, by sa to ale malo čoskoro zmeniť. V Chantelinej rodine by sa mala stať jedným z hlavných aktérov rodinnej drámy. Podiel na tom má aj jej nový priateľ Jah, ktorého malú dcérku s Winter vychovávajú. Vzhľadom k tomu, že Winter má neustále na očiach odstrašujúci príklad, ako harmonický vzťah rozhodne nevyzerá, praje si pre seba a Jaha úplný opak. Verí, že ich spolužitie nie je sužované žiadnymi klamstvami a tajnosťami. Z toho, čo zatiaľ vieme, je ale zrejmé, že v kráľovstve dánskom je predsa len niečo zhnité. Jah sa tvorcom zveril, že s Winter s jej rodinou nejedná zrovna na rovinu, a že má v skrini nejedného kostlivca. Ako sa naivná Winter vyrovná so zradou svojho partnera?

Rodina Everett má v životoch veľa zlej krvi – medzi sebou i navonok. Divákovi môže prísť, že sleduje nekonečnú juhoamerickú telenovelu. Až na to, že toto je realita! Tí, ktorí majú radi adrenalín, ale aj tí, ktorí sú radi za to, čo majú, by si ale rozhodne Chantelinu rodinu (The Family Chantel) nemali nechať ujsť. TLC túto jedinečnú šancu ponúka už od 7. augusta 2019 o 21:00.

Zdroj: TLC | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov