Filmtoro.sk

Top 10 filmov a seriálov, ktoré odporúčame pozerať spolu s partnerom

top 10 filmov

videní: 3.0K

Spoznávate sa v situácií, kedy váhate či vaša nežnejšia polovička váš obľúbený seriál ocení? My vám teda pomôžeme v nasledujúcom článku, kde vám ukážeme TOP 10 filmov. Náš zoznam pozostáva z piatich celovečerákov a piatich seriálov, ktoré odporúčame pozerať s vašou nežnejšou polovičkou a to nielen na Valentína.

10) Lake House

Dom pri jazere je romantická dráma s trojáčkovým hereckým obsadením. V roku 2006 si doktorku Forsterovú zahrala vynikajúca Sandra Bullock . Jej vysnívaným mužom je životom utrápený Alex v podaní všestranného Keanu Reevesa Klasická romantika plná žánrových klišé, ktorú ak budete brať s nadhľadom, slušne sa zabavíte. Skvelí herci sú len čerešničkou na torte.

9) The End of the F***ing World

Pre nás jedno z najväčších prekvapení minulého roka na Netflixe. Vyhneme sa žánrovému zaradeniu, pretože v ôsmich častiach prvej série nájdete romantiku, preloženú neslušným humorom s prestrihmi na šialené myšlienky sedemnásťročného psychopata s nutkaním zabiť svoju novú spolužiačku. Dobový soundtrack, zaujímavá premisa a vtipne napísané postavy tvoria z The End of the F***ing World klenot.

8) The Notebook

Ďalšou romantickou záležitosťou na tomto zozname je Zápisník jednej lásky. V ňom muž predčíta svojej pacientke jeho príbeh zo svojho staručkého zápisníku. Dej je postavený na láske dvoch mladých ľudí, oboch pôsobiacich v rozličných spoločenských vrstvách. Boj rozumu a srdca je v rukách Allie (Rachel McAdams) a chudobnejšieho Noaha (Ryan Gosling), ktorým sa ich postavenie pletie pod nohy.

7) Sex Education

Je vôbec ešte niekto kto nepočul o stredoškolskej sexuálnej terapii? Uletená netflixácka záležitosť si svojim špecifickým humorom získala nespočetne veľa fanúšikov, pre ktorých sa pripravuje druhá séria. Stredoškoláci, pomáhajúci svojim spolužiakom v nemravných avšak pre daný vek nevyhnutných, záležitostiach sú dostupní už nejaký ten piatok. Komédia ako stvorená pre sledovanie vo dvojici!

6) La La Land

Ryan Gosling opäť v niekoľkokrát oceňovanom dojáku. La La Land si berie za úlohu moderne previesť klasiku strieborných plátien do novodobého muzikálu. Ako je pre muzikály zvykom, dočkáte sa kvalitného hudobného doprovodu sprevádzaného skvelými tanečnými vystúpeniami. To všetko tvorí kulisu pre rozvíjajúci sa ľúbostný vzťah dvoch ľudí, následne popálených sklamaním z nenaplnených túžob.

5) Orange Is the New Black

Jeden z najkvalitnejších počinov na tomto zozname ja komediálna dráma od Netflixu. Príbeh Chapmanovej, úspešnej perspektívnej podnikateľky, ktorú nie až tak čistá minulosť dostane za mreže. Ako to v takýchto prípadoch býva, peknú tvár vo väzení neznesú a tak sa Piper potrebuje začleniť. Orange Is the New Black je ideálny seriál pre dvojice. Šesť sérií zbehne ako voda, to nám verte!

4) Friends With Benefits

Romantická komédia, pri ktorej sa muži zaľúbili do fenomenálnej Mily Kunis a ženy zase do herco-speváka Justina Timberlakea. Obaja viackrát sklamaní láskou sa dohodnú na špecifických podmienkach – vzťah bez citov, bez záväzkov, pozostávajúci iba zo sexu. Ako to v obdobných prípadoch býva, tieto podmienky jeden zo zúčastnených poruší a citovo sa naviaže. Friends with Benefits je klasika, ktorá sa určite vyplatí pozerať s polovičkou.

Zaujíma ťa, čo sa nachádza na prvých priečkach? Dozvieš sa to na tomto linku. 

Tento článok vznikol v spolupráci s portálom zaoberajúcim sa streamovacími službami a legálnym obsahom na internete Filmtoro.sk

Zdroj: topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov