Filmtoro.sk

TOP 10 seriálov druhej polovice roka 2019

top 10 seriálov

videní: 2.5K

Jedno šťastie, že začiatkom júla vyšlo Stranger Things a zachránilo nás od uhorkovej sezóny, momentálne vládnucej v seriálovom svete. Už o pár dní však začnú vychádzať ako nové, tak aj zabehnuté seriály a týmto trendom sa bude pokračovať až do konca roka. Toto je top 10 seriálov, na ktoré sa tešíme najviac.

10) Netflixovská komédia The Politician – 27. septembra

Jednou z noviniek na tomto zozname je aj netflixovská komediálna záležitosť The Politician, ktorá sa v jeseni dočká svojej premiéry. V čom sa bude snažiť komédia odlišovať od ostatných obdobných titulov je prístup k samotnej zápletke. Premisa každej série sa bude točiť vždy okolo iného politika a jeho dôvodov, prečo by chcel kandidovať. V prvej sérii sa teda pozrieme na snahu mladého študenta menom Platt’s Payton Hobart a jeho cestu za titulom prezidenta spojených štátov. Nemôžeme si pomôcť, ale vidíme v tom netflixácku obdobu mega úspešnej Viceprezident(ky).

9) Deviata séria Suits – 17. Júl

Neskutočne úspešná dráma, zasadená do právnického sveta sa prednedávnom dočkala premiéry už deviatej série. Seriál je plný advokátskej terminológie, skvelých hercov a prekvapivých záverov, zabezpečujúcich Kravaťákom nesmierne úspešne roky na obrazovkách. Vedľa príbehu obľúbených postáv Mikea a Harveyho sme sa dočkali aj spin-offu Pearson a ten politickej dráme hanbu rozhodne nerobí.

8) Netradičná komédia GLOW sa dočká tretej série – 9. august

Naše Guilty Pleasure na tomto zozname sa dočká už tretej série. Komédia od tvorcov Orange Is The New Black je zasadená do osemdesiatych rokov minulého storočia a sleduje príbeh Alison, mladej herečky hľadajúcej nový smer v profesijnom živote. Odpoveď na jej otázky nájde v prvom ženskom wrestlingovom týme GLOW (Glorious Ladies of Wrestling).

7) Štvrtá séria Preacher – 4. augusta

Komixovka Preacher to na poli ostatných adaptácií obrázkových predlôh nemala ľahké. Predchádzajúce tri série neustále prestupovali na poli úspešnosti, no televízia AMC aj tak ohlásila pokračovanie vo forme štvrtého balíka častí. Už začiatkom augusta tak budeme môcť sledovať Jesseho Custera v ďalších démonických prípadoch klasického kňaza.

6) Komixovka Watchmen sa dočká svojho seriálového debutu – jeseň 2019

Watchmen, pripravovaný seriál podľa rovnomennej komixovej predlohy bude vydávaný pod záštitou HBO. Obľúbená dráma z pera Alana Moora a Dave Gibbonsa sa na našich obrazovkách objaví už tento rok v jeseni. V hlavnej úlohe nových Watchmenov sa objaví Jeremy Irons a keďže mu repliky do úst bude vkladať scenárista Stratených Damon Lindelof, naše očakávania sú viac než vysoké.

5) HBO eso His Dark Materials – jeseň 2019

V jeseni sa takisto dočkáme uvedenia nového seriálu podľa knižnej predlohy Philipa Pullmana. V úvodnej sérii budeme sledovať príbeh Lyry a jej deamona, známych najmä z filmovej adaptácie nesúcej názov Zlatý Kompas. Prvá séria si vezme za úlohu previesť seriálovou formou príbeh prvej z trojice kníh. Keďže His Dark Materials kvalitatívne prirovnávajú k Game of Thrones, máme menšie obavy, či fanúšikovia temného fantasy neostanú sklamaní.

4) Fantasy podivnosť Carnival Row – 30. augusta

V hlavnej úlohe sa objaví Orlando Bloom a Cara Delevingne, stvárňujúca magickú bytosť. Aj keď im svet, v ktorom sú tieto rozprávkové bytosti utláčané nepraje, medzi hlavnými charaktermi sa vytvorí veľmi silné puto. Už teraz môžeme povedať, že ide o jednu z najočakávanejších fantasy záležitosti tohto roka, a to už 30. augusta na streamovacej službe od Amazonu.

Zaujíma ťa, čo sa nachádza na prvých priečkach? Dozvieš sa to na tomto linku. 

Tento článok vznikol v spolupráci s portálom zabývajúcim sa streamovacími službami a legálnym obsahom na internete Filmtoro.sk

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov