Video

Záchod obklopený akváriom? V Japonsku žiaden problém

Záchod obklopený akváriom? V Japonsku žiaden problém

videní: 2.7K

Návštevníci japonskej kaviarne Hipopo Papa trávia viac času na toalete ako pri stole. Rozhodne to ale nie je preto, že by im miestna kuchyňa spôsobovala zažívacie ťažkosti. V kaviarni sa totiž nachádza záchod obklopený akváriom.

Kaviareň sa nachádza v japonskom meste Akaši na pobreží Hayashizaki Matsue. A čuduj sa svete, dané miesto si získalo popularitu vďaka dámskej toalete. Tá je totiž natoľko obdivuhodná, že sa na ňu snažia dostať aj muži. Pracovníci kaviarne im to umožňujú, ale len v prípade, že na mieste práve nie je veľa zákazníkov, píše Daily Mail. Steny toalety v kaviarni Hipopo Papa sú vytvorené z priehľadného skla a okolo miestnosti je obrovské akvárium s exotickými rybami. Dokonca v ňom žije aj korytnačka! Kaviareň existuje už 12 rokov a za pre tento záchod sa stala jednou z hlavných atrakcií japonského mesta.

Zamestnanci zistili, že niektorí zákazníci trávia viac času obdivovaním rýb na toalete, než aby si objednali niečo dobré v kaviarni. Niektorí zákazníci poznamenali, že sa boja používať toaletu. Domnievajú sa totiž, že keď si uľavia v tesnej blízkosti morských tvorov, bude to nepríjemný zážitok. Japonci sú známi tým, že majú technologicky najlepšie toalety na svete. Niektoré z nich majú dokonca automatické zatváracie veka či masážne funkcie.

 

 

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov