Zaujímavosti

Darčeky z budúcnosti, ktoré si môžeš kúpiť už dnes

darčeky z budúcnosti

videní: 5.0K

Je ťažké zaujať niekoho, kto má smartphone, tabler alebo virtuálnu realitu. Tieto darčeky z budúcnosti by však potešili každého milovníka techniky.

Niektoré z týchto predmetov zlepšia náš život, iné ho zas uľahčia, no nájdu sa aj také, ktoré by sme si mali kúpiť z rozmaru. Tieto darčeky z budúcnosti sú vhodné pre rodinu, priateľov a celkovo pre ľudí, ktorí milujú najnovšie vychytávky v oblasti techniky. Všetky tieto veci, ktoré na teba pôsobia ako z nejakého sci-fi filmu, si dokážeš v tejto chvíli už kúpiť na internete. Poďme sa teda spoločne pozrieť na tieto zaujímavé novinky, ktoré si pre nás pripravil internet.

Šálka, ktorá mení teplotu nápoja

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Ember je keramická šálka, ktorá sa stala obrovským hitom. Hlavný rozdiel medzi touto šálkou a obyčajnou šálkou spočíva v tom, že táto šálka dokáže udržať teplotu nápoja dlhšiu dobu. Dokonca si ju môžeš pomocou aplikácie v telefóne aj regulovať.

 

 

Telefónny prsteň

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Nokia Fit je zariadenie na telefonovanie, ktoré dokážeš ovládať bez použitia rúk a uší. V tejto chvíli je to stále iba koncept, no Nokia v ňom vidí veľkú budúcnosť. Výhoda prsteňa spočíva aj v obmedzení Bluetooth „žiarenia“, keďže zariadenie si vôbec nemusíš dávať na uši. Prsteň je zároveň navrhnutý tak, aby ho na svoj prst zmestil takmer každý.

Holografické technológie

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Rozšírená realita sa stáva čoraz dostupnejšou technologickou novinkou. Táto technológia ti umožňuje otvoriť vstupné dvere vložením hesla pomocou virtuálnej klávesnice, prípadne dokážeš takého hologramy využívať pre zábavu.

Laserová klávesnica

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Táto klávesnica neobsahuje žiadne mechanické tlačidlá. Každé „tlačidlo“ je premietané na stôl. Zaujme ťa najmä svojou veľkosťou – dokážeš si ju zobrať takmer kdekoľvek. Je to skvelý darček pre programátorov na voľnej nohe. Má však jednú nevýhodu. Ak ju používaš vo veľmi presvetlenej miestnosti, tak sa ľahko môže stať, že niektoré symboly na „tlačidlách“ neuvidíš. V každom prípade ju môžeme zaradiť medzi tie lepšie darčeky z budúcnosti, ktoré už dnes nájdeme na trhu.

Smart budík

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Tento nový budík je revolúciou v prebúdzaní. Simuluje východ Slnka a to všetko v priebehu 30 minút. Svetlo je tak čo raz viac jasnejšie. Budík sa dá prispôsobiť a ty si tak môžeš nastaviť rôzne zvučky, ako spev vtákov prípadné obľúbenú hudobnú skladbu. Je to ideálny darček pre ľudí, ktorí milujú spánok, no ráno musia skoro vstávať.

Robot, ktorý zlepšuje kvalitu spánku

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

„Somnox“ je vynález holandských vedcov, ktorí bojovali s nespavosťou. Tento robot je primárne určený na zlepšenie kvality spánku. Svojim tvarom ti môže pripomínať vankúš, ktorý ľudia radi objímajú počas spánku. Dizajnéri sú presvedčení, že umožňuje ľuďom rýchlejšie zaspať a zľahčuje aj prebúdzanie. Funguje na jednoduchom princípe. Prispôsobuje sa dychu človeka, upokojuje ho a vstavaná lampa napodobňuje východ slnka. Dokonca dokáže spustiť aj relaxačnú hudbu.

360 stupňová kamera pre telefóny

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Táto prenosná kamera obohatí tvoj telefón o 360 stupňový rozhľad. Je vodotesná a vďaka nej tak dokážeš natočiť aj zábery pod vodou. Tento fotoaparát má obrovské rozlíšenie, takže výstupné fotografie a videá majú dostatočne vysokú kvalitu.

Priehľadný hriankovač

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Nemáš rád pripálené hrianky? Istí dizajnéri tento problém vyriešili naozaj vkusne. Vymysleli priehľadný hriankovač, vďaka ktorému už nikdy nebudeš musieť jesť pripálenú hrianku.

Inteligentná „váha“

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Skvelý a štýlový nástroj pre ľudí, ktorí sa snažia udržiavať v kondícii aj vďaka tomu, že sledujú to, čo jedia. Táto „váha“ obsahuje viac ako 2000 druhov jedál. Dokonca si môžeš vytvoriť a pridať svoje vlastné jedlá. Pomocou tejto „váhy“ dokážeš sledovať rôzne zložky, ktoré jedlo obsahuje, prípadne sa zameriaš na kalorickú hodnotu daného jedla. Naozaj šikovný nástroj.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov