Video

Máša a medveď: Známa rozprávka sa dostala do Guinessovej knihy rekordov!

Máša a medveď: Známa rozprávka sa dostala do Guinessovej knihy rekordov!

videní: 4.2K

Epizóda animovaného seriálu Máša a medveď vstúpila do Guinnessovy knihy rekordov. Máša a medveď: Ružová maska si podmanila srdcia 3 miliárd divákov na YouTube. Celkový počet zhliadnutí epizód animovaného seriálu s Mášou na YouTube presahuje 42 miliárd.

“K dnešnému dňu sa 17. časť pod názvom Máša a kaša (v slovenčine Máša a medveď: Ružová kaša) stala jediným animovaným filmom, ktorý sa nachádza v top5 najpopulárnejších videí na YouTube počas celej doby fungovania platformy,” uviedol tlačový servis spoločnosti Animaccord. Ruský animovaný film Máša a medveď bol preložený do 36 svetových jazykov a je jedným z najobľúbenejších na svete. Dnes ho sledujú deti v stovke rôznych krajín.

Pred časom britskí novinári učinili vyhlásenie v bulvárnom duchu. Vyhlásili, že ruská animovaná pohádka je propagačným nástrojom. Ruská štátna duma sa poďakovala britskej strane za záujem o ruskú animáciu a s iróniou Londýnu odporúčila, aby vytvoril stratégiu ochrany pred rozprávkovou propagandou poviedok a aby jej tvorcov zaradil na sankčný zoznam.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov