Video

Nevhodné pre slabšie povahy: Levica sa v cirkuse zahryzla do 4-ročného dievčatka

Nevhodné pre slabšie povahy: Levica sa v cirkuse zahryzla do 4-ročného dievčatka

videní: 5.2K

Kamery zachytili desivý okamih: cirkusová levica sa uprostred vystúpenia vytrhla z rúk svojho krotiteľa a napadla štvorročné dievčatko v hľadisku. To je, podľa informácií z médií, v kóme.

Hrôzostrašný útok sa odohral v jednom z ruských cirkusov v Uspenskoje v regióne Krasnodar počas drezúry veľkej mačkovitej šelmy. Iba štvorročné dievčatko sa malo, podľa informácií z médií, dostať do nebezpečnej zóny, v dôsledku čoho ho levica napadla a zahryzla sa mu priamo do tváre, hlási portál The Sun.

Dievčatko menom Xenia malo údajne mávať vlajkou v zóne, v ktorej návštevníci cirkusu nemali čo hľadať. To zrejme šelmu rozrušilo natoľko, že sa rozhodla na dievčatko zaútočiť. Najprv ho labou stiahla k sebe a následne sa mu zahryzla priamo do tváre. Detaily útoku však nie sú známe, pretože informácie rôznych zdrojov sa rozchádzajú. Kým niektoré médiá tvrdia, že útok trval len niekoľko sekúnd, iné zasa hlásili, že krotitelia si so šelmou nevedeli dať rady niekoľko minút.

“Očitý svedok povedal, že matka dievčatku dovolila, aby prišlo tesne k sieti a aby na ňu zaviazalo banner. Levicu to rozrušilo a so svojou labou vtiahla dieťa dovnútra arény a ponorila mu zuby do hlavy. Tím cirkusu odtiahol levicu a priniesol dievča do Centrálnej republikánskej nemocnice,” tvrdí Edgard Zapašny, riaditeľ veľkého moskovského štátneho cirkusu a dodáva, že podľa jeho názoru je za útok zodpovedný nielen miestny cirkus, ale aj matka dievčatka. “Som pevne presvedčený, že vina leží na majiteľovi tohto cirkusu, trénerovi levice a dospelej osobe, ktorá s dieťaťom prišla a dovolila mu vstúpiť do zakázanej zóny.”

Rovnako tak sa informácie z rôznych zdrojov rozchádzajú aj čo sa týka zdravotného stavu dievčatka. Podľa istých zdrojov je dievčatko v poriadku a okrem “pamiatky” v podobe jazvy cez celú tvár a hrudník mu nehrozí žiadne život ohrozujúce nebezpečenstvo.

Iné média zasa tvrdia, že dievčatko sa aktuálne nachádza v kóme po ťažkej operácii, ktorú muselo podstúpiť. Údajne má mať poškodený mozog, chrbticu a krk, hrozí jej celková paralýza tváre v dôsledku poškodeného svalstva a okrem toho pri útoku šelmy dievčatko stratilo obrovské množstvo krvi.

 

Podľa informácií si to však odnesie najmä levica Katty, ktorej hrozí eutanázia. Všade vo svete silnejú hlasy, ktoré volajú po úplnom zákaze cirkusov a otrasných praktík krotiteľov divokých zvierat, pre ktorých cirkusy nie sú prirodzeným životným prostredím. Nie je to prvý atak, pri ktorom divoká šelma zaútočila na jedného z divákov. V minulosti boli dokonca prípady, kedy šelmy zaútočili priamo na svojich trénerov či ošetrovateľov…

Zdroj: Refresher | news.com.au  | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov