Zaujímavosti

Akčná babička spacifikovala ozbrojených lupičov len niekoľkými pohybmi

Akčná babička spacifikovala ozbrojených lupičov len niekoľkými pohybmi

videní: 5.2K

Staršie dámy sa môžu javiť ako jednoduchá korisť pre ozbrojených lupičov. Táto juhoafrická babička je však iná. Podarilo sa jej prekabátiť a zahnať až troch ozbrojených lupičov. Zločinecké trio si pre svoj zločin vybralo naozaj zlú obeť. Babička sa im dokázala ubrániť niekoľkými pohybmi, aké zvyčajne vidíme len v akčných filmoch.

Tento neuveriteľný incident zachytili kamerové záznamy CCTV. Neznáma a odvážna postrašia dáma sa postavila bande ozbrojených lupičov v juhoafrickej provincii Gauteng. Na videu, ktoré bolo zverejnené na Twitteri, je hlavnou hrdinkou akčná babička, ktorá šoféruje biely Jeep Grand Cherokee a vchádza na oplotený pozemok. V ten moment prichádza ďalšie auto, ktoré parkuje za ňou, čím jej zablokuje vjazd na pozemok. Potom z auta vyskáču traja ozbrojení útočníci a snažia sa dostať ženu zo zamknutého auta.

Vodička, ktorú na záberoch komentujúci označuje africkým slovom “Ouma” (babča), začne nekompromisne cúvať a narazí do auta stojaceho za ňou. Lupiči sa okamžite vrátili do svojho auta v snahe uniknúť, no postaršia dáma do nich opäť narazila. Predtým, než sa lupičom podarí uniknúť z miesta činu, ich statočná babička ešte raz konfrontuje na ceste.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov