Video

Táto kamionistka svojou zručnosťou dokáže zahanbiť nejedného muža

kamionistka

videní: 10.6K

Šoférovať kamión nepatrí medzi tie najjednoduchšie povolania, hoci sa to na prvý pohľad môže zdať. Správny kamionista musí mať perfektný odhad a musí svoj stroj ovládať s vynikajúcou precíznosťou. Niektorí by mohli povedať, že je to práca len pre mužov, no táto kamionistka tento zaužívaný stereotyp dokonale vyvracia.

Volá sa Sheila Bellaver a jej najväčšou záľubou je šoférovanie. No najčastejšie nesedí za volantom malého osobného mestského vozidla, ako by si niekto mohol pomyslieť. Sheila je totiž kamionistka. A svoj niekoľkotonový ťahač dokáže ovládať dokonale.

Mnoho z nás by bolo zrejme prekvapených, ak by sme v premávke za volantom niekoľkotonového kamiónu stretli útlu nežnú, no potetovanú blondínku. A navyše dokáže zaparkovať dlhý kamión s návesom „s prstom v nose“. Presne takú kamionistku by sme mohli stretnúť na cestách v Brazílii. Na videách ju môžeme vidieť za volantom striebornej Scanie alebo svetlozeleného Volva. Aby sa na dlhých cestách nenudila, začala natáčať videoblogy. Sheila Bellaver, ktorá má na videoportáli YouTube vyše 600-tisíc odberateľov a na sociálnej sieti Instagram necelých 100-tisíc followerov, dokáže svojim šoférskym umením zahanbiť nejedného muža, ktorý sa hrdo bije do pŕs, že šoférovanie kamiónu je výhradne chlapskou robotou. 🙂

Ak ťa zručnosti brazílskej kamionistky Sheily zaujali, podpor jej YouTube kanál, poprípade ju začni sledovať na Instagrame.

Zdroj: YouTube | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov