Video

Schwarzenegger rozbil vlastným tankom limuzínu na framforce

schwarzenegger

videní: 5.6K

Televízny kanál CNBC zverejnil video, v ktorom herec a bývalý guvernér amerického štátu Kalifornia Arnold Schwarzenegger zlikviduje limuzínu prostredníctvom svojho vlastného tanku. 

Video vzniklo v rámci televízneho programu Make It. Na záberoch sedí Schwarzenegger, ktorého zrejme netreba predstavovať, s moderátorom a slávnym motoristom Jay Lenom v 46-tonovom tanku M47 Patton II, ktorý s ľahkosťou krčí deväťmetrovú limuzínu Lincoln Towncar. Herec uviedol, že tieto tanky boli vyrobené v päťdesiatych rokoch minulého storočia v USA a využívali sa v bojoch v kórejskej vojne v rokoch 1950 až 1953). Neskôr však boli vyvážané do mnohých krajín, vrátane Rakúska. Schwarzenegger podľa svojich slov riadil rovnaký typ tanku počas služby v rakúskej armáde.

Tak M57 Patton je stredne veľký povojnový americký tank, pomenovaný po generálovi Pattonovi. Jeho predchodom bol tank M46 Patton. V súčasnosti tieto tanky využíva armáda Španielska a Iránu, no v minulosti ich bolo možné nájsť aj v rakúskej, cyperskej, talianskej a, prirodzene, americkej armáde. Arnold Schwarzenegger tank využíva najmä na propagáciu svojej charitnej organizácie.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov