Video

Rýchlo a zbesilo v praxi: Dramatická naháňačka vodičky unikajúcej na SUV

Rýchlo a zbesilo

videní: 4.1K

Polícia Južnej Karolíny zverejnila naháňačku, v ktorej je hlavnou „hrdinkou“ 22-ročná vodička, ktorá sa zúfalo snažila ujsť so svojím veľkým SUV. Niekoľkokrát nabúrala do policajného vozidla a nakoniec nezvládla riadenie a niekoľkokrát sa s autom prevrátila. Zrejme fanúšička filmovej série Rýchlo a zbesilo. 🙂

Na drastické zábery kamery z jedného z policajných vozov, ktoré boli zachytené tento mesiac, by mohli byť hrdí aj tvorcovia tých najdrsnejších akčných filmov, ako napríklad kultová automobilová naháňačka Rýchlo a zbesilo.

Policajti sa najskôr snažia mladú vodičku zastaviť za dopravný priestupok, tá sa ale rozhodne, že sa pokusí spravodlivosti ujsť. Nakoniec poslúchne pokyn šerifa a zastaví. Na videu je vidieť, ako z jej SUV vystupuje spolujazdec, ktorého polícia začína zatýkať. V tej chvíli však dievča šliapne na plyn a odštartuje zbesilú naháňačku po cestách Južnej Karolíny. Preráža pritom oplotenia a snaží sa ujsť svojím prenasledovateľom po poli.

Na záberoch je vidieť, že sa ju snažia dolapiť prinajmenšom štyri policajné autá. Policajti do nej narážajú a snažia sa jej zablokovať cestu, avšak neúspešne. Nakoniec po jednom z takých nárazov vodička stráca kontrolu nad vozidlom. Výsledkom je niekoľkonásobné prevrátenie, ktoré pôsobí ako z akčného filmu. Pritom vodička, ktorá pravdepodobne nemala zapnutý bezpečnostný pás, vyletí z auta a dopadne tvrdo na cestu, kde bezvládne leží.

Hoci zábery vyzerajú naozaj desivo, mladá žena prežila. Policajti jej na mieste poskytli prvú pomoc a neskôr ju záchranka previezla do nemocnice. Tento týždeň sa objavila na súde, kde ju obviňujú z riadenia bez vodičského preukazu, neuposlúchnutia príkazu policajtov a z toho, že dvakrát neprišla na súd.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov