TOP 10

Hollywoodski herci, ktorí trpko oľutovali svoju filmovú rolu. 1. časť

hollywoodski herci

videní: 10.4K

Títo hollywoodski herci dostali za svoje úlohy neuveriteľný honorár, zviditeľnili sa, mnohým práve tieto filmové postavy otvorili dvere do šoubiznisu… Sen každého smrteľníka. Avšak aj napriek tomu ľutujú, že ich vtedy vzali.

Stáva sa, že ak si herec zahrá v kultovom filme, pre diváka už bude navždy danou postavou. Toto je dôvod, prečo sa život hercov nenávratne zmení po tom, čo sa objavia v nezabudnuteľných filmoch. Chcel by si život, aký žijú hollywoodski herci?

14. Robert Pattinson alias Edward v “Twilight”

Pre tých, ktorý neznášajú túto sériu upírskych filmov, máme dobrú správu. Robert ich neznáša oveľa viac! Niet sa čo čudovať. Hral mániodepresívneho upíra, ktorý sa nenávidí. Jednoducho čistý blázon, ako povedala autorka knihy S. Meyer. Svoje nesympatie k tejto postave Rob prejavoval už pri nakrúcaní.

13. Kate Winslet ako Rose v “Titanic”

Kate teraz ľutuje, že si zahrala túto hlavnú postavu. Nemá na to však typický dôvod, ako iní hollywoodski herci. Nie je za tým zlá skúsenosť alebo zlý pocit z výsledného produktu. Nepáči sa jej vlastný výkon. Má pocit, že sa zle rozhodla a že jej prízvuk nebol dosť dobrý.

 

12. Sean Connery ako James Bond

Sean sympatizoval s rolou Jamesa Bonda, avšak mal pocit, že postava je málo rozvinutá a príbehy príliš formálne. Preto sa v roku 1967 vzdal tejto postavy. Je však pravdou, že sa opäť k Bondovi vrátil. Ešte trikrát, kým naozaj skončil.

 

11. Ally Sheedy ako Allison Reynolds v “The Breakfast Club”

Ally nejde ani tak o samotný film, skôr o to, čo sa udialo po jeho premiére. Hneď sa stal celosvetovým hitom. A život hlavnej herečky sa navždy zmenil. Túto zmenu neniesla vôbec ľahko. Dlho bola závislá, mala poruchy s príjmom potravy. Nikdy už nedostala ďalšiu veľkú úlohu vo filme. Napriek tomu stále hráva v treťotriednych snímkach.

10. George Reeves ako Superman

Rola supermana mu veľmi sťažila život a aj ďalšie uplatnenie v hereckom svete. Trpel ťažkými depresiami. V roku 1959 si v dôsledku toho siahol na život.

9. George Clooney alias Batman

Film bol z veľkej časti zosmiešňovaný kritikmi aj fanúšikmi, a hoci to nie je úplne chybou Clooneyho, priznáva, že “strašne zničil jednu časť”. V roku 2014 sa v Comic-Con oficiálne ospravedlnil za “zničenie” série s jeho osobou v hlavnej úlohe a osobne sa ospravedlnil Adamovi Westovi, hercovi z televízneho seriálu Batman v šesťdesiatych rokoch. Tiež sa ospravedlňoval v roku 2015 počas svojho vystúpenia na The Graham Norton Show – “Vždy sa ospravedlňujem za film Batman & Robin… Myslel som, že v tom čase to bude veľmi dobrý kariérny krok. Hm, no nebol.”

 

8. Marlon Brando ako Stanley Kowalski v “A Streetcar Named Desire”

Marlon Brando povedal o svojej osobnosti v Streetcar Named Desire: “Mal taký druh brutálnej agresivity, ktorú nenávidím.” Brando mal drsné detstvo bez lásky, čo mu pomohlo rozvíjať v sebe empatiu. Často prinášal domov hladné zvieratá, aby sa o ne postaral. V dôsledku toho nenávidel hrať Kowalského, postavu plnú tej “brutálnej agresivity”, ktorú videl v detstve u dospelých.

Zdroj: URBO topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov