Video

Lieta po oblohe UFO, alebo ide len o optické klamy?

UFO

videní: 5.6K

Na YouTube sa objavil videozáznam záhadného objektu, ktorý natočili cestujúci lietadla. Tmavé „plynné“ UFO sa istý čas nachádzalo vo vzduchu hneď pri lietadle.

V komentári sa uvádza, že neidentifikovaný objekt sa podarilo natočiť 21. marca na palube lietadla, ktoré letelo do Atén. UFO zbadali cestujúci pravdepodobne v oblasti Egejského mora neďaleko tureckého Izmiru. Spočiatku cestujúci uvideli tmavý oblak neznámej povahy. Potom začal oblak bizarne a rýchlo meniť tvar, a keď na zlomky sa podobal na kondenzačnú stopu po rakete alebo lietadle.

Potom sa v priebehu niekoľkých minút UFO zmenilo na veľké tmavé krídlo obrovského klzáku. Potom letel objekt stoupavým letom a zmizol za viditeľným horizontom. Videozáznam si len počas niekoľkých dní pozreli tisíce ľudí. Internetoví užívatelia vyslovujú rôzne domnienky.

Medzi verziami o „mimozemských hosťoch“ sú tiež predpoklady o vojenských cvičeniach, ktoré sa časovo zhodovali s letom dopravného lietadla. Iní užívatelia sa domnievajú, že na videu je zaznamenaný výron akejsi chemickej látky do atmosféry a vyzývajú ekológov, aby tento prípad neodkladne vyšetrili. Iní zase dospeli k záveru, že by to mohol byť optický klam alebo jednoducho fatamorgána.

Avšak sa všetci zhodli na názore, že trajektórie letu objektu a charakter jeho rýchlej transformácie sa nedajú zatiaľ nijako vysvetliť z vedeckého hľadiska.

Aj ďalší užívateľ YouTube zavesil na portál video, ktoré pravdepodobne pojednáva o tom istom úkaze. Cestujúci lietadla, ktoré prelietalo nad Tureckom, natočili sivý objekt, ktorý sa pohyboval blízko lietadla. Podľa autora videa Kerry Foridesa zachytil kamerou UFO. Na snímkach sa zdá, že to „niečo“ stojí na mieste bez akéhokoľvek pohybu.

Video sa na YouTube stalo populárne a získalo si takmer pol milióna prezretí. Mnohí užívateľa hádajú, čo mohli cestujúci lietadla vidieť. Bolo to skutočne UFO? Alebo to bolo vojenské cvičenie? Alebo dementor z Harry Pottera? 🙂

Druhý prípad UFO

Lovci UFO a zástancovia konšpiračných teórií tvrdia, že nie sme vo vesmíre sami, ale že existujú mimozemšťania, ktorí žijú v okolí nášho Mesiaca a že si dokonca vytvorili svoj satelit. Na snímke z povrchu Mesiaca, ktorú zhotovila čínska lunárna sonda Chang’e 3, škótsky ufológ George Graham objavil niečo, čo vyzerá ako ľudská konštrukcia a skrytá cudzia vesmírna loď, informuje TeCake.

Medzi mnohými videozáznamami o mimozemšťanoch, ktoré Graham zverejnil na YouTube, sú dva, ktoré poukazujú na anomálie na povrchu Mesiaca.
Jeden vyzerá ako niečo, čo pripomína ľudské stvorenie s helmou a štítom. Navyše sú časti jeho tela podobné skutočnému človeku.

Na druhom videu sa nachádza nejaký predmet, ktorý sa skrýva za skalou. Niektorí ufológovia veria, že Mesiac nie je náš satelit, ale základňa vytvorená mimozemšťanmi, aby mohli neustále sledovať ľudí. Podľa štúdie NASA vykonanej v roku 1962 je vnútorný povrch Mesiaca tenší než vonkajší.

Presvedčili ťa tieto videá o existencii mimozemšťanov, alebo to pokladáš za absolútnu hlúposť? 🙂

Zdroj: Sputnik 1 / 2 / 3 / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov