Video

IKEA predstavila mobilnú aplikáciu, ktorá ti pomôže vo výbere toho správneho nábytku


videní: 4.6K

Rozšírená realita môže znieť ako nejaká sci-fi novinka, ak však vlatníš iPhone, na jeseň ju budeš mať už na dosah ruky. Postará sa o to známa spoločnosť IKEA v spolupráci s Apple.

IKEA Place je revolučná aplikácia, ktorá úplne zmení spôsob, akým budeš v budúcnosti nakupovať veci do svojho domu. S využitím novej technológie vyvinutej spoločnosťou Apple, budú môcť užívatelia možnosť “ukázať”, ako jednotlivé kúsky nábytku vyzerajú v ich miestnosti ešte pred samostatným nákupom. Jednoducho bude stačiť odfotografovať miesto, kam sa chystáš nový kus nábytku nakúpiť, vybrať ten správny kus nábytku a aplikácia sa postará o to všetko ostatné. Produkt prispôsobí uhlu, pod akým fotografia vznikla a 3D model sa prispôsobí. Takže konečne je koniec vráteniu tovaru ktorý si si kúpil.

Dlho očakávané vydanie aktualizácie Apple iOS 11 je naplánované na október, ktorého súčasťou bude aj Apple ARKit. Práve v tejto aktualizácií sa bude nachádzať aj aplikácia IKEA Place.

apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-1

apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-10

apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-9

Video, ktoré ti samotnú aplikáciu predstaví:

1e3)g=1e3;else if(200>~~g)g=200;f.height=g}if(“link”===d.message)if(h=b.createElement(“a”),i=b.createElement(“a”),h.href=f.getAttribute(“src”),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(“message”,a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(“DOMContentLoaded”,c,!1),a.addEventListener(“load”,c,!1)}(window,document);
//]]>

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov