Video

Takto vyzerá dramatický zásah pri dopravnej nehode z pohľadu hasiča

dramatický zásah

videní: 4.4K

Hasič je povolanie, ktoré láka nejedného malého chlapca. Obrovské stroje, hlasná húkačka a v neposlednom rade status hrdinu, ktorý zachraňuje ľudí, či ich majetok. My bežní ľudia si často ani nedokážeme predstaviť, aká obrovká drina sa ukrýva za týmto vznešeným povolaním. V dnešnom článku si priblížime, ako vyzerá dramatický zásah pri dopravnej nehode, tentokrát dokonca z pohľadu samotného hasiča.

Konkrétne ide o dopravnú nehodu na českej diaľnici D1 pri Domašove. Účastníkmi nehody boli 2 kamióny a jedna vodička, ktorá podľa všetkého pochádzala z Veľkej Británie. Už na prvý pohľad je nehoda vážna. Aby vyprostili vodičku zo zničeného auta, museli hasiči použiť hydraulické nožnice. Celý zásah je zachytený na videu. Zarážajúci je však začiatok, kedy sa hasičské auto len tak-tak dostalo pomedzi autá na diaľnici. Zdá sa, že ani v roku 2017 vodiči nevedia, ako sa správať pri prejazde vozidla s právom prednostnej jazdy.

Video je síce staršieho dátumu a v nie práve najlepšej kvalite, no na sociálnych sieťach a YouTube si ho pozrelo viac ako 150-tisíc ľudí.

Zdroj: HZS JMK / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov