Video

Hrôzostrašná nehoda pri bungee jumpingu. Žena skočila z mosta, no lano bolo príliš dlhé…


videní: 10.8K

Na začiatku videa môžeš vidieť ženu, stojacu na okraji mosta, ktorá sa chystá na bungee jumping. Inštruktor sa ubezpečuje, že je všetko v poriadku. Následne sa vzdiali a začne odpočítavať. V tom momente žena skočí z mosta a každý očakáva, ako ju lano vráti späť do určitej výšky. No nie v tom prípade, miesto toho žena padá do plytkej rieky. Ľudia ostávajú v šoku a vidia bezbrannú ženu plávať na hladine plytkej rieky. Incident sa odohral v centrálnej Bolívii medzi mestami Cocabamba a Santa Cruz. „Boli sme neďaleko, keď sme zazreli skupinku ľudí, ako sa pripravujú na bungee jumping. Prišli sme bližšie, aby sme sa na to mohli pozrieť“, dodala Shyrleny Ribera, ktorá bola svedkom nehody.

 

 

„Viete, tento šport v našom kraji nie je veľmi rozšírený. Videli sme ako žena skočila, no lano bolo veľmi dlhé a tak dopadla priamo na hladinu rieky.“ Ribera povedala miestnym médiám, že ihneď po incidente utekala do najbližšieho mesta, aby privolala záchranárov. Žena bola paralyzovaná, nemohla sa pohybovať a dokonca nemohla ani otvoriť oči. Dodala, že bolo smutné vidieť tak mladú ženu, ako bojuje o svoj život. Ženu previezli na súkromnú kliniku a spoločnosť, ktorá zabezpečovala tento zoskok, zaplatila všetky poplatky spojené s liečbou mladej ženy. Už po troch dňoch ju z nemocnice prepustili. Riaditeľ spoločnosti, Oscar Sandoval povedal, že to bola ľudská chyba. Niekto jednoducho pochybil a mladú ženu to skoro stálo život. Vyšetrovanie prebieha vo vnútri spoločnosti, sledujú sa videa, aby sa zistilo, kto uvoľnil brzdu lana. Oscar ďalej dodal, že za celé jeho pôsobenie v tomto adrenalínovom športe, to bola jeho prvá skúsenosť s nehodou.

 

1e3)g=1e3;else if(200>~~g)g=200;f.height=g}if(“link”===d.message)if(h=b.createElement(“a”),i=b.createElement(“a”),h.href=f.getAttribute(“src”),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(“message”,a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(“DOMContentLoaded”,c,!1),a.addEventListener(“load”,c,!1)}(window,document);
//]]>

 

Zdroj: dailystar

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov