Video

11 ľudí, ktorí sa druhýkrát narodili. Rozhodnutie medzi životom a smrťou bolo vzdialené len milimetre


videní: 10.4K

V živote sú situácie, kedy si povieme “uff, tak toto bolo tesné”. Niečo také si my v redakcii častokrát hovoríme pri nebezpečných situáciách za volantom a potom podľa osobnosti človeka nasledujú nadávky alebo len tiché rozjímanie.

Tu sú však situácie, ktoré už skutočne zaváňali cintorínom a častokrát dopomohla len duchaprítomnosť zaintersovaných alebo jednoducho iba čisté šťastie. Zaručene budeš pri týchto pohyblivých obrázkoch v konštantnom napätí.

Medzi životom a smrťou je extrémne tenká hranica a predstavuje riziko v našom každodennom živote, hoci si to neuvedomujeme. Stačí len maličká chvíľka nepozornosti a nešťastie môže byť na svete. Či už ide o padajúci strom alebo rútiace sa auto.

V tomto prípade rozhodovalo skutočne len niekoľko sekúnd a metrov. Tento človek môže za svoj život ďakovať svojej duchaprítomnosti.

druhykrat

Explózia vymrštila (pravdepodobne) kameň, ktorý si to namieril priamo na ľudí.

druhykrat2

Zosuv pôdy je nebezpečným úkazom prírody. O neuveriteľnom šťastí v nešťastí však môže hovoriť vodič bieleho vozidla. Len pár centimetrov od neho sa totiž zastavil obrovský balvan.

druhykrat3

Rýchly bežec alebo len zlý strelec?

druhykrat4

Zdá sa, že tento incident sa minimálne bez malých zranení neobišiel, no duchaprítomný výskok tohto pána zachránil pred oveľa horšími následkami.

druhykrat5

Zdá sa, že aj zvieratá milujú adrenalín. 🙂

druhykrat6

Tu sa nedá hovoriť o ničom inom ako o obrovskom šťastí.

druhykrat7

Ďalší dôkaz, že medzi životom a smrťou dokážu rozhodnúť aj milimetre.

druhykrat8

Prechod cez koľaje mimo vyznačených miest je vždy rizikom. Nehovoriac o neprehľadných úsekoch. Dvojnásobne nehovoriac pred blížiacim sa vlakom.

druhykrat9

O obrovskom šťastí môže hovoriť aj táto dáma, ktorú len o niekoľko centimetrov minulo rútiace sa koleso z nákladného auta. Pravdepodobne by voči nemu nemala šancu.

druhykrat10

Tento divák sa rozbehol priamo do trajektórie auta, no na jeho šťastie bol o niečo rýchlejší.

druhykrat11

Zdroj: Gifter

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov