Zaujímavosti

Opravila dodávku, naložila psa a spolu cestujú po celom svete


videní: 3.3K

Marina Piro je doslovným prípadom človeka, ktorý má túlavé topánky. Narodila sa v Taliansku, žije vo Veľkej Británii a momentálne sa nachádza na ceste po celom svete so svojím psom, ktorý sa volá Odie a dodávkou, ktorú nazýva Pam. Jedná sa o 5-dverový Renault Kangoo, ročník 2001, ktorý si sama obnovila po 2 mesiacoch plánovania a skúmania.

Ešte pred začatím premeny vyhodila všetok interiér preč a do útulného priestoru zmestila napríklad posteľ, záclony, kuchynský kút, zopár LED svetiel a dokonca aj niektoré izbové rastliny. Ale prečo sa trápiť toľkými starosťami, keď môžeme jednoducho naskočiť do lietadla a letieť hoci kam? „Hlavným dôvodom, prečo som sa rozhodla cestovať dodávkou bolo, že som chcela mať stále Odieho pri sebe,“ napísala Marina na svojej internetovej stránke.

„Dodávka sa zdala tou najvýhodnejšou a najpraktickejšou možnosťou. Mnoho spoločností nedovoľuje vstup so psom do lietadla, vlaku alebo autobusu, nehovoriac o problémoch, ktoré sú spojené s hľadaním ubytovania pre zvieratá.“ V súčasnosti sa Marina nachádza v rodnom Taliansku a jej cestu môžeš sledovať na jej instagrame. Naozaj odvážna cestovateľka, ktorá miluje svojho štvornohého miláčika.

 

 

 

Zdroj: boredpanda
Foto: instagram

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov