Zaujímavosti

Českému fotografovi zhorel dom a s ním aj technika potrebná na fotografovanie. Nevzdal sa a našiel riešenie tejto nepríjemnej situácie


videní: 3.8K

Český fotograf Janek Sedlář možno nie je až tak známy v našich končinách, ale za to za ním stojí silný príbeh. Prinášame ti jeho surrealistické fotografie prírody, ktoré by mohli byť jeho poslednými fotografiami na dlhú dobu. Vlani v septembri, Janek prišiel k svojmu domu na Morave a zistil, že dom mu vyhorel. Našťastie, jeho rodina bola v bezpečí, ale o väčšinu svojho majetku prišiel. Jeho pomôcky, ktoré využíval k fotografovaniu, boli úplne spálené a nefunkčné. Bohužiaľ, jeho poistenie sa nevzťahovalo na škody v domácnosti.

 

 

Janek preto dostal nápad ako sa pokúsiť zotaviť z tejto katastrofy. V spolupráci so spoločnosťou SAAI-DIGITAL, rozbehol crowdfundingovú kampaň s cieľom vytlačenia fotoknihy, ktorá bude obsahovať jeho najlepšie zábery vo vynikajúcej kvalite. Pri nákupe tejto knihy ho podporíš v nákupe nových zariadení, aby mohol pokračovať vo svojej práci. Držíme mu palce, pretože jeho fotografie sú naozaj nádherné.

Viac informácií a fotografií nájdeš na facebooku: Janek Sedlář Photography

 

Zdroj: boredpanda
Titulná foto: youtube

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov