Video

Zelená nie vždy znamená, že je cesta voľná. Dokazuje to aj toto desivé video


videní: 2.7K

Stojíš na semafore a netrpezlivo čakáš. Si prvý v kolóne, ktorá sa tiahne dlhými rozmermi, všetci vodiči vrátane teba sú nervózni. A nervozita stúpa aj naďalej. Nech tam skočí oranžová, aby som mohol čo najskôr vyraziť! Vtedy sa to stane, skočí oranžová, ty sa rozbehneš a vojdeš do križovatky. Nepozeráš sa do strán, či je voľná cesta, pretože sa spoliehaš na semafory. Kto by šiel na červenú, však? A práve to sa môže stať osudným.

Dokazuje to aj toto video, ktorého pôvod je neznámy, avšak vzhľadom na fakt, že sa jazdí po “britskej” strane a môžeme si všimnúť niektoré vozidlá, typické pre Áziu, môžeme len hádať, kde sa toto video odohráva.

 

 

Scénar je podobný. Vodiči čakajú na semaforoch, kde svieti červené svetlo. V momente, keď zasvieti zelená, sa všeky tri autá stojace na prvých miestach v jazdných pruchodh pohnú dopredu. Čo však príde potom, je desivé a naháňa husiu kožu. Sprava sa vyrúti kamión, ktorý okamžite prerazí cez všetky tri autá. Je len veľmi ťažké si predstaviť, že niekto z posádky dokázal tento brutálny náraz prežiť. Keď budeš stáť na križovatke, nezabudni sa presvedčiť, či skutočne do nej môžeš vstúpiť.

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov