Zaujímavosti

Scéna ako z Jurského parku: Zúrivý samec gorily niekoľkými tvrdými údermi rozbil sklo a utiekol zo zoo


videní: 2.9K

Vo štvrtok popoludní v Londýne zo svojho výbehu v miestnej ZOO utiekla gorila menom Kumbuka. Incident mal šťastný koniec a chyba televízie BBC prípad ešte spestrila. 🙂

0000021019

 

SCÉNA AKO Z JURSKÉHO PARKU

Samec gorily menom Kumbuka dostal záchvat zúrivosti a prebil sa von z výbehu. Návštevníci museli byť hneď evakuovaní a bola privolaná aj polícia. Rozzúrenú gorilu zastavili až ošetrovatelia s uspávajúcou strelou. Kumbuka bol na úteku skoro hodinu a pol. Celý incident mal šťastný koniec a nikomu sa nič nestalo.

 

 

POHÁR TRPEZLIVOSTI KUMBUKOVI PRETIEKOL

Médiá informujú, že gorilu menom Kumbuka často provokovali a jeho výbeh musel byť opatrený varovaním, aby ľudia pri jeho výbehu nerobili posunky a v žiadnom prípade mu neklopkali na sklo. Ak ho niekto aj považoval za “hlúpu opicu”, kruto sa mu to vypomstilo. A to tak, že Kumbuka ukázal svoju silu, keď mu už pohár trpezlivosti pretiekol.

 

 

NIEKOĽKO TVRDÝCH ÚDEROV A SKLO SA ROZTRIEŠTILO

Bezpečnostné sklo vo výbehu takmer dvestokilovej a dva metre vysokej gorily, ktorá dostala amok, sa roztrieštilo. Stačilo k tomu niekoľko tvrdých úderov. Až vtedy ľudia pochopili, že je zle. V obave o svojom život sa rozpŕchli, lebo stretnutie tvárou v tvár besniacej gorily by sa nemuselo skončiť dobre.

Kumbuka sa dal na útek a ZOO okamžite vyzvala návštevníkov k urýchlenej evakuácii.

K odchytu boli privolaní ozbrojení policajti a návštevníci ZOO boli do ukončenia operácie zavretí v priľahlých budovách. Po hodine a pol sa podarilo gorilu odchytiť a  poriadku ju umiestniť do iného výbehu.

 

BBC v rozpakoch?

Médiá ihneď informovali o štvrtkovom incidente a BBC informáciu ešte spestrila, pretože pri zmienke o škótskej premiérke Nicole Sturgeonovej, použila omylom forografiu gorilieho utečenca. 🙂

 

 

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov