Foto

Disney postavičky: Ilustrátorka ich prekreslila a dodala im nový nádych

disney postavičky

videní: 606

Disney postavičky: Ilustrátorka ich prekreslila a dodala im nový nádych. Pripravte sa na čarovný, rozmarný otras! Umelkyňa Wyethe Smallish mávla čarovným prútikom a posypala Disney postavičky pozitívnym vílím prachom. Výsledok? Rozkošná, rozmanitá zbierka plnoštíhlych princov a princezien, ktoré spochybňujú zaužívané štandardy krásy. Poďme sa na ne pozrieť!

Disney postavičky: Ilustrátorka ich prekreslila s realistickými telami

 

Popoluška

Naša obľúbená princezná, ktorá stráca sklenené papuče, má o pár kriviek viac. V nádherných šatách je dôkazom, že na to, aby ste boli kráskou plesu, nepotrebujete mať útlu postavu!

Ariel

Táto malá morská víla má plnší chvost a odvážny postoj. Už žiadne štíhle princezné pre podmorské kráľovstvo! Ariel je pripravená preskúmať nové hlbiny sebavedomia a akceptácie tela.

Belle

Táto múdra princezná sa práve stala plagátom plnšej krásy. Belle, ktorá sa pýši úžasnými žltými šatami, ukazuje, že môžete byť skvelá a krásna bez ohľadu na veľkosť šiat.

Rapunzel

Rapunzel si rozpustila svoje bujné vlasy a ohromila nás svojím novým vzhľadom. Kto hovorí, že potrebujete štíhlu postavu, aby ste mohli vystúpiť na vežu sebavedomia?

Jasmína

Naša arabská princezná lieta vysoko na svojom čarovnom koberci a má plnší vzhľad. Jasmína oblečená do svojho ikonického tyrkysového oblečenia dokazuje, že nepotrebuješ štíhlu postavu, aby si vládla kráľovstvu a očarila pouličnú krysu, ktorá sa stala princom!

Princ Erik

Dokonca aj chlapci dostávajú zmenu! Plnšia postava princa Erika ukazuje, že na záchranu nepotrebujete štíhle kráľovské telo.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov