TOP 10

10+ dôkazov, že každé psie plemeno má jedinečnú osobnosť

plemeno

videní: 546

Na našom webe sa psíkom venujeme hojne. Písali sme o najnebezpečnejších plemenách, o plemenách, ktoré nie sú až také známe, či o najlepšej fotke psa roka. A keďže psy sú nevyčerpateľnou studnicou nápadov, dnes ti prinesieme hneď niekoľko dôkazov, že každé psie plemeno má v sebe čosi výnimočné.

“Ahoj! Sme Alexander Chochlov a Veronica Eršova, rodinné fotografické duo z Moskvy,” predstavuje sa sympatická ruská dvojica, ktorá stojí za týmto rebríčkom. Pár sa v minulosti na internete preslávil iluzórnymi umeleckými dielami založenými na make-up transformáciách. No ako obaja tvrdia, okrem umenia majú aj druhú životnú vášeň – psíkov. “V našom veľkom projekte s názvom “The Dog Show” sa snažíme ukázať krásu psíkov a ich jedinečnú osobnosť, aby sme sa podelili o nádherný svet chlpatých miláčikov. Každé psie plemeno je v niečom výnimočné.”

Projekt sa začal v roku 2017 a odvtedy sa na ňom zúčastnili desiatky psíkov. “Každý z nich je jedinečný a práve to sa snažíme prezentovať na našich fotografiách. Sme veľmi hrdí na to, že séria získali slávne medzinárodné ocenenia: PDN Faces 2017 (Portréty zvierat, Víťaz), Medzinárodné ceny pre fotografov v Moskve 2018 (Fotografia roka, kategória Príroda), Prix De La Photographie Paríž 2017 (Domáce zvieratá), Tokio International Foto Awards 2018 (bronz, príroda/domáce zvieratá),” hovorí o svojich úspechoch ruská dvojica. Dosť ale bolo slov, presvedč sa o ich odkaze sám:

1. Nectar. Bloodhound, skutočný psí detektív

pes_povaha_1

2. Alex. Starý, no vždy veselý labrador

pes_povaha_2

3. Fanta. Zvedavý austrálsky ovčiak

pes_povaha_3

4. Fiji. Ironicko-sarkastický basendži

pes_povaha_4

5. Pierre. Veľký a huňatý novofunlandský pes

pes_povaha_5

6. Tiger. Nemecký ovčiak

pes_povaha_6

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov