Zaujímavosti

Dark Web: 10 šokujúcich príbehov, ktoré ti ukradnú spánok

dark web

videní: 579

4. Nepotrebuješ nájomného vraha?

skull-and-crossbones-2077852_1280

IAmASharkFin: Jedna stránka na Dark Webe propagovala nájomného vraha. Cenník služieb bol v bitcoinoch a odvíjal sa od typu cieľa. Nepamätám si presné sumy, ale poradie bolo od najlacnejších po najdrahšie približné takéto: civilisti, policajti, politici, deti.

5. ISIS

bakelite-895026_1280

Hosko: Cez prehliadač Tor som našiel stránku Islamského štátu, cez ktorú regrutovali nových členov. Bola prepojená so skrytou wikipédiou.

6. Anonym

pexels-photo

1SensFan: Stiahol som si Tor a po 20 minút prehliadania náhodných vecí som dostal telefonát, no na druhom konci sa nikto neozval a zavesil po 10 sekundách. Vtedy som ani nevedel, či je prehliadanie Dark Webu legálne, takže ma to vystrašilo a prestal som s tým.

7. Pre nováčikov na Dark Webe

pexels-photo-15267

Semper_Fi_Cerberus: Bolo to tretíkrát, čo som bol na Dark Webe. Našiel som domovskú stránku jedného človeka a na bočnom paneli som uvidel odkaz, na ktorom stálo: “Pre novinárov a nových ľudí na Dark Webe”. Klikol som na to a dúfal som, že to budú zaujímavé a užitočné informácie. Otvorila sa nová stránka a začal sa načítavať obrázok. Ďakujem Bohu za môj pomalý internet, pretože na fotografii bola hlava starého ázijského muža so zakrvavenou bradou. Stránku som rýchlo zatvoril ešte skôr, ako sa stihol načítať celý obrázok. Doteraz ma máta, ako vyzerala celá fotografia, ale zároveň som rád, že som ju nevidel.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov