Zaujímavosti

10 znakov, ktoré ti potvrdia, že tvoja polovička je tvoja spriaznená duša

spriaznená duša

videní: 389

 

Nesnažíte sa navzájom potlačiť a dávate tak svojej polovičke určitý priestor

Zdieľate so sebou všetky udalosti, ktoré sa vám počas dňa udejú. Radíte sa, informujete sa, no nestrácate svoju individualitu a rešpektuje tak osobnosť svojej polovičky. Je dôležité, aby ste určitý čas trávili aj osobitne. Musíte tomu však rozumieť a nebáť sa toho, že to povedie ku koncu vzťahu. Skutočné spriaznené duše vydržia naozaj všetko.

Boli ste na tom istom mieste, no nevedeli ste o sebe

Je to nevysvetliteľný fakt. Často sa totižto stáva, že ešte pred tým, než ste sa spoznali, ste sa párkrát minuli. Boli ste totižto na rovnakom mieste, no v tej dobe ste sa ešte nepoznali. Uvedomíte si to až po prvom vzájomnom stretnutí a toho pocitu sa už nezbavíte. Spriaznené duše sa priťahujú ako magnety

 

Vo vašom vzťahu nie je žiadna žiarlivosť

Šťastné páry len zriedka prežívajú bláznivé záchvaty žiarlivosti. Ak ste spolu cítite sa bezpečne. Samozrejme, malé náznaky žiarlivosti sa nájdu vždy, jedná sa však o vzájomné naťahovanie a zábavu. Treba to však udržať na prijateľnej úrovni.

Nie si sebecký voči svojmu partnerovi

Vzťah – vzájomný rešpekt. Egoistické správanie dokáže zabiť aj ten najsilnejší vzťah. Spriaznené duše sú schopné svoje ego potlačiť a prijať to, že aj ostatní dokážu robiť chyby. Títo dvaja ľudia pochopili, že ich vzťah je oveľa silnejší a dôležitejší ako vlastné ego a pýcha.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov