Kvízy

Podarí sa vám nájsť 3 rozdiely v priebehu 12 sekúnd?

rozdiely

videní: 558

Zapojte sa do tejto výzvy a nájdite 3 rozdiely na obrázku. Je čas na pizzu! Na týchto dvoch obrázkoch sa nachádzajú 3 rozdiely.

Zapojte sa do tejto výzvy a bojujte s časom, aby ste v priebehu 12 sekúnd identifikovali 3 nezrovnalosti. Zdokonaľte svoje pozorovacie schopnosti pri porovnávaní dvoch zdanlivo rovnakých obrázkov. Chopte sa lupy, zapojte kamoša a pustite uzdu svojmu vnútornému detektívovi. Skontrolujte riešenie a zistite, či nie ste maestro na zisťovanie rozdielov!

Pripravte sa na našu vzrušujúcu výzvu na hľadanie rozdielov! Zdokonaľte svoje pozorovacie schopnosti pri porovnávaní dvoch zdanlivo rovnakých obrázkov. Venujte pozornosť detailom a hľadajte rozdiely medzi týmito dvoma obrázkami. Porovnajte tvary, farby a textúry. Po určitom čase by ste mali identifikovať ich rozdiely. Dokážete odhaliť 3 rozdiely v rámci týchto párov za 12 sekúnd? Čaká na vás výzva – hra môže začať!

Nájdite 3 rozdiely za 12 sekúnd

Na tomto obrázku môžeme vidieť šéfkuchára vkladať pizzu do pece.

Zábavný fakt:

Najväčšia pizza na svete, ktorá sa rozprestiera na neuveriteľných 1 296,72 m² (13 957,77 ft²) naprieč rušnými ulicami Los Angeles v Kalifornii. Áno, počuli ste správne! Naši kulinárski hrdinovia v Airracku (USA) predviedli tento mamutí kúsok 19. januára 2023. A získajte toto – zoznam ingrediencií vyzerá ako najdivokejšie sny v obchode s potravinami: 6 193 kilogramov cesta, 2 244 kilogramov sladkej omáčky marinara, 3 992 kilogramov syra a neuveriteľných 630 496 plátkov feferóniek!

Neodbiehajme však od témy. Pozrite sa na obrázok ešte raz a nezabudnite: máte na to iba 12 sekúnd!

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov