Zaujímavosti

Krvavé Šenky opustili skoro všetci obyvatelia. Minulosť dediny je priam desivá

krvavé šenky

videní: 525

Množstvo strašidelných príbehov

Starosta verí, že príbeh je pravdivý. Ako bagrista pracoval v tejto obci a v zemi, približne v hĺbke asi tak päť až deväť metrov je nejaká divná zem, niečo ako vápno. „Je to ako vápno, usadenina, glejovina a ak sa tam uskladní mäso, vydrží až rok, Tie dievčence boli v tejto hĺbke uložené”, dodáva Práznovský. A to nie je jediná historka, ktorá má podobný dej či príbeh. Veľmi veľa podobných a desivých príbehov a zážitkov sa viaže práve k tomto miestu.

Napríklad aj táto: „Ďalšia žena skončila v studni v Šenkoch, bola neverná manželovi a najprv sa do studne vrhla sama. Keď ju však sluhovia vytiahli, sotil ju tam nazad sám manžel s tým, že načo mu je taká žena. Preto to boli Krvavé Šenky, že sa tam so železnou pravidelnosťou opakovala krvavá história,“ dodáva starosta.

Prečo ľudia Krvavé Šenky opustili?

Mýliš sa, ak si myslíš, že obyvatelia odišli práve kvôli otrasnej minulosti. Približne 50 ľudí odtiaľ odišlo kvôli zlej ekonomike do Nitry.  Zvláštne a záhadné na tom všetkom je, že v dedine nie je signál. V celom okolí áno, ale priamo v dedine nie. Dedina však veľmi chátra, čo sa dalo rozkradnúť zmizlo, poničilo sa a do rúk to vzali aj vandali, ktorých strašidelné čmáranice s chybami sa nedajú prehliadnuť.

 

Zdroj: Google Mapy | topky | Pravda | nitra.dnes.24 | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov