Foto

Test osobnosti: Čo o vás vypovedá tvar vašich pier?

test osobnosti

videní: 446

Osobnostné črty ľudí s plnými perami

 

 

Ak máte plné pery, vaše osobnostné črty prezrádzajú, že ste empatická duša, ktorá kladie vzťahy na prvé miesto. Vyžarujete sebavedomie a odvahu, darí sa vám v spoločenskom prostredí. Vo vzťahoch ste známi svojou veľkorysosťou a starostlivosťou, milujete hlboko a vášnivo. Ako rodič vynikáte, poháňa vás silná túžba chrániť a vychovávať. Vaša nesebecká povaha presahuje rámec rodiny, ste hlboko oddaní blahu druhých.

Tešíte sa zo spoločnosti blízkych priateľov a rodiny, stelesňujete zábavného a spoločenského ducha. Expresivita a vášeň sú vašimi charakteristickými znakmi spolu s nepopierateľným sebavedomím a príťažlivosťou. Vaša impulzívnosť a sklon hovoriť bez rozmyslu však niekedy vedú k problémom. Tvrdohlavosť je vašou vlastnosťou, vďaka ktorej je ťažké ovplyvniť váš názor. Váš cieľavedomý prístup však znamená, že pri rozhodnutiach neotáľate.

Vaše láskavé, starostlivé a spoločenské vlastnosti z vás robia človeka, ktorý často uprednostňuje potreby iných pred svojimi vlastnými. Ste empatickí, živo reagujete na emócie druhých a ako rodič vaša srdečnosť nepozná hraníc. Vedenie je pre vás prirodzené, rovnako ako sebadôvera. Neostýchate sa vyjadrovať emócie ani ísť za svojimi túžbami. Hoci niekedy ste vďaka svojim silným názorom tvrdohlaví, vaša živá osobnosť z vás robí ozdobu každej párty.

Keď sa vás zmocní hnev, neskrývate ho. Vaša vášeň sa premieta do expresivity, svoje pocity dávate najavo jasnou mimikou a rečou tela. Stávate sa živšími, zvyšujete hlas a používate gestá, aby ste zdôraznili svoje názory, pričom asertívne priamo oslovujete koreň svojho hnevu.

 

Zdroj: jagranjosh / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov