Zaujímavosti

Prečo na teba pes kladie labky? Čo ti chce povedať?

pes

videní: 595

Milujeme naše psy a nejako nám dokážu porozumieť bez slov. Niekedy je však pre nás ťažké zistiť, čo sa pes snaží povedať, keď na nás napríklad položí svoje labky. Tu je niekoľko možností.

“Bojím sa!”

Ak je pes v novom prostredí, situácia mu pravdepodobne spôsobí stres. Miesto, kde je, môže vyvolať veľa úzkosti a spôsobiť, že tvoj psík na teba položí labky.

“Ľúbim ťa.”


Mnohokrát, keď psa miluješ, prejaví náklonnosť späť tým, že na teba položí labky. Je to ich spôsob, ako povedať „ďakujem“. Dôvodom je skutočnosť, že hormóny, ako je oxytocín, vďaka ktorým sa budeš cítiť šťastný, sú emitované psami aj majiteľmi počas oddychu.

“Potrebujem pozornosť!”

Pretože psy vyrastajú veľmi blízko k ich majiteľom, je bežné, že vyžadujú pozornosť. Závisí to od našej náklonnosti, rovnako ako od ich. Musíme pochopiť, že ak budeme na dlhý čas mimo domova, budú na nás čakať, budú sa hrať a prijímajú našu lásku akýmkoľvek spôsobom.

“Som hladný.”

Psy na ľudí často kladú labku, aby preukázali na hlad. Aby si si to potvrdil, je dôležité skontrolovať, či je ich miska plná. V každom prípade musí byť regulované množstvo jedla, ktoré psy denne prijímajú. Ak radi jedia veľa, nemali by mať stále plnú misku, aby sa predišlo obezite.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov