Kvízy

Dokážeš nájsť skrytú rybu medzi žralokmi za menej ako 7 sekúnd?

nájsť

videní: 1.7K

Máš rád výzvy a testovanie svojej bystrosti? Si na skvelom mieste. Dnes sme si pre teba pripravili úlohu, v ktorej budeš musieť nájsť skrytú rybu medzi žralokmi.

Dnes si vďaka tejto jednoduchej a rýchlej úlohe môžeš otestovať svoju šikovnosť, zrak a tak trocha aj inteligenciu. Dokážeš nájsť skrytú rybu medzi žralokmi za menej ako 7 sekúnd? Dokážu to naozaj iba tí najbystrejší.

 

Optické ilúzie a rôzne optické hádanky sú rôzne kresby, ktoré nám doslovne ohýbajú myseľ tým, že menia svoj tvar, prípadne maskujú objekt záujmu. Existujú rôzne druhy optických ilúzií, ako sú fyzické, fyziologické a kognitívne ilúzie. Výskumy ukázali, že priemerný ľudský mozog sa môže pozerať na veci alebo kresby z rôznych uhlov pohľadu a vytvárať tak svoje osobitné vnímanie reality. V jednoduchosti povedané, každý človek si môže rôzne abstraktné kresby vysvetliť po svojom. Aj z tohto dôvodu sa mnohokrát tieto optické ilúzie stávajú súčasťou psychoanalytického testu, pretože vrhnú trochu svetla na to, ako vnímaš veci a tiež na úroveň tvojej inteligencie.

V našej malej optickej ilúzii sa dnes zameriame na tento obrázok. Dokážeš nájsť rybu, ktorá ja ukrytá medzi týmito žralokmi? Možno sa to zdá byť jednoduchá úloha, no nezabúdaj, že na nájdenie ryby máš maximálne 7 sekúnd. Tento obrázok dokázal zmiasť tisíce dospelých ľudí – aj keď vyzerá detsky.

Táto kresba je len ďalším zábavným spôsobom, ako si môžeš otestovať svoj mozog, zrak a z malej časti aj inteligenciu. Tak čo, začneš odrátavať čas a hľadať rybu medzi žralokmi?

Na tejto kresbe je ukrytá ryba. Skús ju nájsť v priebehu 7 sekúnd

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov