Foto

Kuriózne fotografie zobrazujúce ešte kurióznejšie situácie

kuriózne fotografie

videní: 1.9K

Niekedy sme svedkami skutočne nezvyčajných vecí. Sami seba sa pýtame, ako a prečo sa niečo takéto vlastne deje. Tieto kuriózne fotografie ti takéto situácie trochu priblížia.

A ako takéto kuriózne fotografie vlastne vznikajú? Jednoducho. Predsa vytiahnutím mobilného telefónu a odfotografovaním takejto nezvyčajnej veci :). Ale nie, robíme si z teba srandu. Otázka na mieste by bola, prečo sa takéto veci vlastne dejú? Na to ti však odpovedať nevieme. Jednoducho sa ráno zobudíš, kráčaš si po ulici a zrazu natrafíš na niečo podobné. Nechápavo krútiš hlavou. Nevieš, či si sa už zobudil, alebo ešte stále spíš a toto je len nejaký vtipný sen. Po pár sekundách však zisťuješ, že to, čo vidíš je realita. Dôvod, prečo sa to deje ani vlastne nehľadáš, rovno vyberáš svoj mobilný telefón, fotografiu doň ukladáš, prípadne ju rozposielaš zopár známym. Po príchode do práce alebo školy ju uploaduješ na internet a fotografiu si tak pozrie množstvo ľudí. Práve to urobilo zopár takýchto šťastlivcov a my ti vďaka nim môžeme ukázať tieto kuriózne fotografie, ktoré zobrazujú ešte kurióznejšie situácie… Prajeme ti príjemnú zábavu, pretože nás niektoré fotografie pobavili… a to teda poriadne.

Vajíčko sa skotúľalo a zastavilo sa v takejto zvláštnej pozícii…

Na dovolenke sme sa zastavili v miestnom podniku, kde chlapi môžu súťažiť v hode sekerou. Akonáhle sme otvorili dvere, stalo sa toto…

Ten muž je nejako zvláštne pokojný… zrejme je to tu bežné…

Stratil som svoju tašku. Po pár týždňoch som prechádzal ulicou do práce, keď som uvidel toto…

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov