Foto

Strašidelné fotografie z minulosti, vďaka ktorým sme radi za prítomnosť

fotografie

videní: 3.1K

Dnes sa zameriame na jednu zvláštnu skupinu ľudí, ktorá zverejňuje tak trocha strašidelné fotografie z minulosti, vďaka ktorým budeš rád, že žiješ v prítomnosti.

Cítiš zimomriavky, ktoré ti prešli po chrbte, chlpy sa ti ježia, akoby chceli tlieskať nádhernému vystúpeniu, po celú dobu ti v ušiach hrá bubon, tvoje srdce naberá vyšší tep. Pozeráš bez mihnutia oka, čelo skrčené v rozrušenom nevedomí. Mal by si utekať? Mal by si sa schovať? Mal by byť ich úsmev taký široký?

Tieto pocity sú znepokojujúce a zároveň tak fascinujúce. Vyvoláva to pocit chorobnej zvedavosti, ktorý nás vedie do temnej diery, z ktorej je ťažké uniknúť. Vedieme ťa priamo do záhuby? Dobre, stačilo. Nie je to až také hrozné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Iba sme sa ťa snažili nabudiť na nasledujúce strašidelné fotografie z minulosti, po ktorých vzhliadnutí budeš rád, že žiješ v súčasnom svete. Práve tu a práve teraz. Fotografie pochádzajú z komunity Creepy Old Pics, ktoré nájdeš na Reddite.

 

 

28. Sviatok svätého Mikuláša v mestečku v Rakúsku

27. Moja žena vyrástla pozeraním sa na túto fotografiu. Nikto si nepamätá, či za deťmi stála osoba alebo je to iba nejaký odraz

26. Aukcia, kde sa farmári sprisahali a ponúkli nízke ponuky za farmu v exekúcii. Konečný kupec tak mohol vrátiť celú farmu pôvodnému chudobnému farmárovi. Slučky z lana slúžili ako varovanie pre tých, ktorí by chceli ponúknuť viac

25. Našiel som túto starú fotografiu vo vnútri steny v podkroví

24. Detská hrkálka z 30. rokov 20. storočia

23. Santa dostal zrejme kvalitný “sneh”

22. Takto to v mojich spomienkach nevyzerá – 80. roky

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov