Foto

Betónová džungľa: Fotografie hrôzostrašných miest naprieč celým svetom, ktoré pre seba vytvorili ľudia

betónová džungľa

videní: 3.8K

Na svete dochádza každým dňom k zvyšovaniu populácie, ktorá žije vo väčších miestach. Preto si sa už určite stretol s pojmom betónová džungľa. Fotografie v dnešnom príspevku ti ukážu, ako hrôzostrašne niektoré miesta na svete vyzerajú.

Zamysli sa nad tým, že v mestách po celom svete žije približne 4,4 miliardy obyvateľov – teda približne 56% svetovej populácie. Každá osoba z týchto miliárd potrebuje na svoje fungovanie nielen priestor, ale aj obrovské množstvo zdrojov. V neposlednom rade je potrebné zabezpečiť určitú úroveň pohodlia, pohody a zdravia, čo sa v súčasnosti stáva poriadnou výzvou.

Aby si mohol vidieť, čo sa stane, ak sa tieto veci vymknú spod kontroly a mestá sa premenia na betónové džungle, pozri sa spoločne s nami na skutočné fotografie miest, ktoré boli zdieľané na stránke Redditu. “Urban Hell” je online komunita, ktorá odhaľuje temnú stránku moderného “developmentu”, čo vedie k tomu, že tieto úprimné a ťažko pozerateľné fotografie mestskej a prímestskej krajiny poukazujú na neuveriteľné zmeny. Nejde iba o betónové stavby, ale aj o znečistenie ovzdušia, dopravné problémy a pod. Na 6. mieste nájdeš aj jednu stavbu z našej domoviny, ktorá nedávno “pobúrila” slovenskú verejnosť.

25. Bombaj, India

24. Prenajímateľ umiestnil reklamu na lešenie okolo budovy. V našich obchodoch sme denné svetlo nevideli už mesiace

23. Znova Bombaj – extrémne rozdiely medzi bohatou a chudobnou vrstvou obyvateľstva

22. 30 ľudí čakajúcich na kávu so sebou vs. 30 ľudí vychutnávajúcich si kávu

21. Obytný blok v Hongkongu

1 2 3 4 5 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov