Foto

Fotografie, ktoré každému prinesú radosť do srdca

radosť

videní: 2.4K

Určite máš občas aj ty dni, kedy sa ti jednoducho nedarí. Vraví sa, že základom je ostať v pozitívnej nálade. A presne o to sa dnes pokúsime. Ukážeme ti zopár fotografií, ktoré každému z nás prinesú radosť do srdca. 

Život niekedy čaká na ten správny okamih, aby z teba urobil toho najšťastnejšieho človeka na svete. Nikdy nevieš, kedy príde ten správny čas. Jednoducho tá chvíľa príde, ako prišla pre pár, ktorý roky zápasil s neplodnosťou, no teraz sú rodičmi krásneho bábätka. Takéto a podobné situácie prinesú mnohým ľuďom na svete radosť do srdca. Dnes ti teda ukážeme zopár fotografií, na ktorých túto nefalšovanú radosť môžeš prežívať spoločne s nimi. Pevne veríme, že ti rovnako ako nám vyčarujú úsmev na tvári.

15. Práve sa narodil môj prvorodený a nikdy som nebol tak šťastný!

14. Dnes som vzal moju 86 ročnú babičku do parku a spýtal som sa jej, či si nechce urobiť zopár fotiek. Povedala áno a stálo to za to.

13. Našla som svoje obľúbené plyšové zvieratko z detstva. Myslela som si že sa navždy stratil ale osud to zariadil inak!

12. Pani v obchode nám povedala, že Marshall je iba pre chlapcov. Aj tak sme to urobili po svojom

11. Moja žena odfotila mňa s naším synom a vyvolalo mi to úsmev na tvári. Pracujem mimo domova, takže si vážim každú spoločnú chvíľu

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov