Foto

Dizajn, ktorého kreativita skutočne nepozná hranice

dizajn

videní: 4.4K

Dizajn, ktorého kreativita skutočne nepozná hranice: Na dobrý dizajn je potrebná veľká predstavivosť. Koniec koncov, ak nás obal výrobku okamžite nezaujme, nebudeme mu venovať pozornosť bez ohľadu na to, aký je užitočný alebo praktický. Niektorí dizajnéri však pri tvorbe svojich majstrovských diel zašli priďaleko a dali nám dobrý dôvod na smiech.

Ak si myslíte, že ste už videli všetko, čo sa dá vytvoriť z bežných predmetov, pripravte sa na prekvapenie. V tomto článku vám predstavíme 15 dizajnov, ktoré sú tak originálne, že sa musíte zasmiať. Niektorí ľudia majú takú veľkú predstavivosť, že dokážu vytvoriť úžasné veci z ničoho. Tieto dizajny sú výsledkom neobyčajnej kreativity, ale aj trochu šialenosti. Pozrite sa na dizajny, ktoré vás ohromia, pobavia, alebo možno aj trochu znepokoja.

Nemohli sme si pomôcť, ale pri prechádzaní týchto obrázkov, o ktoré sa podelili ľudia, ktorí mali to šťastie, že našli skutočne kreatívny dizajn, sme sa mohli potrhať od smiechu. Obdivujte dizajn, ktorý vás poteší, inšpiruje, alebo možno aj trochu pomätie.

Dizajn, ktorého kreativita skutočne nepozná hranice

“Chcela by som byť na dizajnérskej porade a diskutovať o tom, aké slová by mali byť vyflitrované na päte ich nápadu s kabelkou na topánky.”

“Tento záchod je zábavný, jednoducho si nemôžem pomôcť”

“Kabelka pásovca, alebo.. také niečo?”

“Džínsový riad. Áno, počuli ste správne. Nerobíme si srandu. Džínsový riad.”

“Stolová súprava s hrabľami a lopatou.”

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov