Zaujímavosti

Čo o tebe môže prezradiť tvoja kúpeľňa?

kúpeľňa

videní: 431

Možno tomu neveríš, ale to, ako si zariadiš veci vo svojej kúpeľni, môže o tebe prezradiť veľa faktov. Veci, ako napríklad to, ako vkladáš toaletný papier do držiaka, môžu naznačovať niečo o tvojej osobnosti. Predtým, ako túto predstavu odmietneš, prečítaj si nižšie, čo na to hovoria odborníci. Kúpeľňa ukáže viac, ako si myslíš.

1. Rolka toaletného papiera

Čo všetko o vás môže prezradiť 7 drobných detailov vo vašej kúpeľni

Ak otáčaš toaletná papier smerom od steny, môže to znamenať, že si asertívnejší typ a rád dominuješ v situácii. Máš rád zodpovednosť a ceníš si organizáciu a poriadok. Ak máš toaletný papier otočený k stene, môžeš byť skôr tichý typ. Podľa odborníka by si mohol byť uvoľnenejší a spoľahlivejší. A sú ľudia, ktorí uprednostňujú obidve možnosti – to by znamenalo, že minimalizujú konflikty a sú celkovo flexibilnejší.

2. Kúpeľňová skrinka

Čo všetko o vás môže prezradiť 7 drobných detailov vo vašej kúpeľni

Kúpeľňová skrinka je miesto, kde si všetci odkladáme osobné veci, ako sú toaletné potreby, lieky, pinzety, obväzy alebo čokoľvek iné, čo by sme mohli potrebovať. Sú tam veci stlačené, jedna na druhej Toto chaotické usporiadanie môže naznačovať, že rád objavuješ a ideš nad rámec tradičných štandardov. Môžeš byť kreatívny človek s množstvom nových a jasných nápadov.

Ak máš všetko upravené prehľadne, mohlo by to znamenať, že neporiadok v tebe vytvára napätie a je to tak aj v tvojom živote.

3. WC doska

Čo všetko o vás môže prezradiť 7 drobných detailov vo vašej kúpeľni

Bola to dlhá nekonečná debata. Skutočne záleží na tom, kto v príslušnom dome býva. Z viacerých štúdií vyplýva, že toaletné sedadlo by malo byť pre pohodlie ponechané dole, ak je v domácnosti viac žien alebo ak sa počet žien rovná počtu mužov. Ak je to naopak, potom by to malo byť hore.

Ak toto u vás doma nie je konflikt, znamená to, že môžete byť osobou, ktorá uprednostňuje pokojné prostredie a nechce si vyberať pri každom detaile.

4. Fľaše, šampóny a kúpeľňa

kúpeľňa

Ak je tvoja kúpeľňa plná fliaš, sprchovacích gélov, kondicionérov a krémov – a niektoré z nich sú už prázdne – znamená to, že vo svojom živote môžeš mať veľký stresový faktor. Neporiadok ti môže spôsobiť pocit viny, že nie si viac organizovaný, spolu s pocitmi stresu, psychickými aj fyzickými. Môže to tiež signalizovať mozgu, že tvoja práca sa nikdy nekončí.

Na druhej strane, ak je tvoja kúpeľňa príliš prázdna, môže to znamenať, že starostlivosť o tvoje telo nepatrí medzi tvoje najvyššie priority.

5. Kúpeľňa vo farbe

Čo všetko o vás môže prezradiť 7 drobných detailov vo vašej kúpeľni

Veľa o tebe môže prezradiť aj to, ako si maľuješ alebo zdobíš svoju kúpeľňu. Napríklad, ak sú steny oranžové, môžeš byť spoločenský, ale tiež ctižiadostivý a inteligentný. Úplne biele kúpeľne prezrádzajú, že ich majitelia sú pokojní a žiariví. Ružové kúpeľne boli niekedy veľmi populárne a je to veľmi upokojujúci odtieň.

Čierna je naopak veľmi formálna a vykazuje dôstojného a vyváženého jedinca. Svetlomodrá zobrazuje citlivého a liberálneho človeka. Červená je výrazná farba. S červenou kúpeľňou môžeš byť temperamentný, žiarivý a láskavý.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov