Zaujímavosti

Textové správy: Čo o tebe prezradí tvoj štýl písania?

správy

videní: 898

Textové správy sa úplne líšia od formálneho listu a dávajú nám všetkým príležitosť vyjadriť svoje skutočné ja. Neexistujú žiadne písané pravidlá, ako by ste mali písať správy, a preto tvoj spôsob písania správ môže naznačovať, aký si človek.

 

Rád píšeš dlhé správy

Spôsob, akým textujete, môže veľa prezradiť o vašej osobnosti

Pre teba je písanie dlhých odsekov dôležité, pretože do nich môžeš vložiť svoje pocity a myšlienky. Si citlivý človek a slová vnímaš ako zmysluplný a mocný nástroj. Tvoji priatelia vedia, že si milý a súcitný, a sú si istí, že tu vždy budeš, aby si im dobre poradil alebo ich len počúval.

Píšeš textové správy pomocou krátkych a jednoslovných viet

Spôsob, akým textujete, môže veľa prezradiť o vašej osobnosti

Tvoji priatelia vedia, že si ten, kto píše krátke správy ako „ok“, „nie“ a „áno“. Aj keď ľudia môžu považovať tento typ odpovede za strohý a bez emócií , za svojimi textami si stojíš. Sú priame rovnako ako ty. Neprekrúcaš veci, aby vyzerali lepšie a si otvorený a čestný, čo je jedinečná vlastnosť. Jednoducho sa nehráš so slovíčkami a každému, kto požiada o radu alebo tvoj názor, vždy povieš pravdu.

 

Páči sa ti používať smajlíky

Spôsob, akým textujete, môže veľa prezradiť o vašej osobnosti

Zjednodušene povedané, pravdepodobne si posadnutý smajlíkmi a ak by si mohol, vôbec by si nepoužíval slová. Je to preto, lebo emodži sú viac výrazné. Rovnako ako tieto roztomilé symboly aj ty prekypuješ emóciami. Nerozmýšľaš dvakrát, než povieš ľuďom, ako sa cítiš. Aj keď si v strese, vzrušený, bláznivý alebo smutný, všetci okolo to uvidia.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov