Foto

Muž minul viac než 23 tisíc dolárov na to, aby sa stal vlkom!


videní: 915

Muž s menom Toru Ueda z Tokia, ktorý si splnil svoj celoživotný sen podobať sa na vlka, minul približne 3 milióny jenov (približne 23 000 dolárov) na mimoriadne realistický kostým.

Vytvorením kostýmu poveril spoločnosť Zeppet, ktorá sa špecializuje na výrobu a modelovanie kostýmov a postáv pre filmový a televízny priemysel. Tridsaťdvaročný muž uviedol, že si vymenil viac ako 40 e-mailov a absolvoval tri osobné stretnutia so zamestnancami spoločnosti, aby navrhol dokonalý oblek, ktorého výroba trvala viac ako 50 dní.

“Keď si oblečiem svoj kostým, mám pocit, že už nie som človek. Som oslobodený od ľudských vzťahov. Všetky druhy problémov, ktoré súvisia s prácou a inými vecami – môžem na ne zabudnúť,” povedal Ueda pre The Times.

Inžinier už skôr vyjadril svoju dlhodobú túžbu spojiť sa s prírodou a podelil sa o to, že vždy sníval o tom, že bude bližšie k zvieratám. “Kvôli mojej láske k zvieratám od detstva a niektorým realistickým zvieracím oblekom, ktoré sa objavili v televízii,” povedal pre Zeppet, “sníval som o tom, že raz budem jedným z nich.”

Naplnený nadšením vyjadril Ueda svoju maximálnu radosť z konečného výsledku svojej objednávky a pochválil špecializovanú spoločnosť za jej výnimočné remeselné spracovanie. “Moja objednávka ‘vyzerať ako skutočný vlk kráčajúci po zadných nohách’ bola prinajmenšom náročná, ale kompletný oblek vyzeral presne tak, ako som si predstavoval.”

32-ročný muž z Japonska nedávno minul viac ako 23 000 dolárov, aby dosiahol realistický kostým vlka.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov