Foto

Panoramatické katastrofy: Tieto fotografie sa úplne pokazili

katastrofy

videní: 2.1K

Fotografie zachytávajú nádherné momenty, ale môžu z nich tiež vzniknúť totálne katastrofy. Fotografovanie nášho každodenného života a vytváranie viac či menej dôležitých spomienok je teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým, najmä ak máte smartfón.

Skvelá fotografia je vzdialená len jedno kliknutie a nezáleží na tom, že k približne 90 percentám z nich sa pravdepodobne nikdy nevrátite. Teda okrem týchto vtipných fotografií. Je veľká šanca, že tieto veľkolepé nepodarené fotografie budú neskôr ukazovať vašim vnúčatám a ich vlastným deťom. Pýtate sa prečo? Ach, pretože v snahe urobiť panoramatické fotografie zahŕňajúce nádherné okolie aj ich drahé ľudské bytosti, títo fotografi zlyhali tak famózne, že sa ukázalo, že polovica ľudí má niekoľko hláv, rúk alebo extrémne dlhé nohy.

Samozrejme, tieto zábavné fotografie treba vnímať ako vtipné, ale niektoré z nich sú trochu znepokojujúce, a to všetko len preto, že subjekty na fotografiách jednoducho nemohli. Zostaňte. Stále! Ako napríklad na tejto vtipnej fotografii páru na nádhernej horskej lúke – strýko jednoducho musel mávnuť rukou s ôsmimi prstami a všetko pokaziť. Alebo tá, kde sa dievča začalo spontánne meniť na gazelu pred mayskou pyramídou; bože, to pokazilo dokonale krásny výhľad. A ak sa vám tieto príklady nezdajú obzvlášť strašidelné alebo smiešne, počkajte, kým ich uvidíte všetky.

Teraz si prelistujte našu zbierku týchto vtipných fotografií ľudí, ktorí si absolútne, nepochybne mali nechať svoje fantastické pohyby pre seba aspoň počas fotenia. Nezabudnite hlasovať a komentovať najepickejšie zlyhanie!

POZRIME SA NA PANORAMATICKÉ KATASTROFY

Zaujímavý panoramatický záber dal môjmu svokrovi nový vzhľad

Gazela

Nepodarený pokus mutanta

Keď sa panoramatické zábery pokazia

No dobrý deň

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov