Zaujímavosti

Čo majú zvieratá s nami spoločné? Toto všetko dokážu!

zvieratá

videní: 991

Niektoré zvieratá, podobne ako ľudia, majú svoj vlastný jazyk, ktorým komunikujú. A nielen to, aj zvieratá môžu skutočne cítiť žiarlivosť, smútok alebo osamelosť! Existuje veľa ľudských prejavov, ktoré s nami zdieľajú niektoré druhy v živočíšnej ríši. Tento článok ťa možno prekvapí!

Aj vlky sú osamelé

15 Správanie, ktoré zvieratá a ľudia nevedomky zdieľajú

Cítiť sa osamelý je niečo, čo máme spoločné s vlkmi, ale oni to vyjadrujú trochu inak – svojím vytím. Môže to mať rôzne významy, ale jedným z tých významov, ktoré považujeme za veľmi zaujímavé a ktoré nám pripomínajú samých seba, je to, že ich vytie by mohlo byť jednoducho správou, ktorá hovorí „chýbaš mi“ partnerom, priateľom alebo dokonca vodcom.

Slony sa podobajú ľudským deťom

15 Správanie, ktoré zvieratá a ľudia nevedomky zdieľajú

No, ako sa ukazuje, rovnakým spôsobom, ako si deti rady cmúľajú svoje palce, robia to aj slony, ale namiesto palca používajú svoj vlastný chobot.

Je to správanie, ktoré sa dá väčšinou pozorovať u mladých slonov, ale niekedy, keď sú staršie slony nervózne alebo si niečím nie sú isté, môžu si tiež cmúľať chobot. Niektorí dospelí ľudia to pravdepodobne robia tiež bez toho, aby si to uvedomovali.

Veľryby sú populárnymi spevákmi

15 Správanie, ktoré zvieratá a ľudia nevedomky zdieľajú

Veľryby spievajú a svojím spôsobom sú niektoré veľryby skutočne schopné spievať populárne piesne. Ich hudobná produkcia sa šíri po oceánoch, a hoci sa niekedy ich piesne vyvíjajú, téma zostane nezmenená.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov