Zaujímavosti

Adoptovaný chlapec nikdy neoslavoval svoje narodeniny. Dostal ten najlepší darček


videní: 621

Adoptovaný chlapec nikdy neoslavoval svoje narodeniny. Adoptívni rodičia mu tak pripravili ten najkrajší darček – na svoje 12. narodeniny dostal svoju prvú narodeninovú tortu.

Privilégium mať pohodlie nášho domova, využívať moderné výdobytky doby a mať prístup k trom jedlám denne sú veci, ktoré si často neuvedomujeme, že pre niekoho nie sú samozrejmosťou. Často však zabúdame, že nie každý má také šťastie ako my. A dnešný príbeh nám to pripomenie. K šťastiu stačia aj narodeniny.

 

 

 

Pripravte sa na to, že budete hlboko dojatí pozoruhodným príbehom Abrahama a Jamesa. Títo chlapci čelili obrovským ťažkostiam. Pochádzajú zo Sierra Leone, kde boli bezdomovcami.

Ich životy sa zmenili, keď našli útočisko v miestnom sirotinci, ktorý im poskytol veľmi potrebné prístrešie a podporu. Joe a Jamie Walker sa počas tohto obdobia stretli s týmito chlapcami, vďaka čomu sa zmenili ich osudy.

Po dokončení adopčného procesu sa Joe a Jamie v sprievode Abrahama a Jamesa vydali na nezabudnuteľný let do Charlotte v Severnej Karolíne. Walkerovci, tak boli svedkami nefalšovaného dojatia a ohromujúceho pocitu šťastia a spokojnosti.

Abraham a James našli svoje útočisko plné lásky a nepredstaviteľných pokladov, o ktorých si kedysi mysleli, že sú mimo ich dosahu. “Všetko je pre nich kúzelné,” povedal ich otec. Dokonca aj tie najjednoduchšie radosti, ako je umývanie auta, sa pre tieto vďačné duše premenia na magický okamih, ktorý nám všetkým pripomína, aby sme si vážili tie najjednoduchšie radosti a povinnosti života.

V jeden špeciálny deň rodina pripravila nádherné prekvapenie k 12. narodeninám Abrahama. Vo videu, ktoré zdieľala Jamie, vstupuje do miestnosti s oranžovou tortou zdobenou sviečkami a na jej vrchole sa naskytá ten najsladší pohľad – starostlivo napísané “Abraham”.

Abraham ohromený a bez slov vypustil slzy šťastia a dojatia. Bol to okamih plný nefalšovaného šťastia a lásky.

Po príchode zo Sierra Leone, kde sa narodeniny neoslavovali, táto vzrušujúca skúsenosť hlboko ovplyvnila radosť a nové pochopenie krásy, ktorú môžu mať životné míľniky.

Najkrajšie narodeniny pre tohto chlapca

Neskôr v rozhovore Abraham povedal: “Keď som videl tú tortu, myslel som si, že je to tá najkrajšia vec, akú som kedy videl. Nie je to len narodeninová torta. Je to koláč požehnania.”

Vzácna prítomnosť rodiny, dobré zdravie a privilégium výživy a vzdelávania sú skvelými pripomienkami toho, že každý deň je vzácny dar. Tieto jednoduché, ale hlboké aspekty života vyvolávajú hlboký pocit vďačnosti.

 

 

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov