Kvízy

TEST: Tlačidlo, ktoré si vyberiete, môže zmeniť váš život!

tlačidlo

videní: 1.3K

Nie je náhoda, že sa obklopujeme určitými farbami oblečenia, interiérov a podobne. Farby, ktoré si vyberieme, sa vzťahujú priamo na náš stav mysle. V tejto sfére sa uskutočnili mnohé výskumy a ” Lüscherov test farieb ” je skvelý spôsob, ako zistiť náladu, zámery a stav človeka. Urobte si tento zjednodušený test farieb. Vyberte si jedno tlačidlo, aby ste zistili, čo potrebujete, aby ste boli ešte šťastnejší, ako ste teraz. 

tlačidlo

Všetko, čo musíte spraviť, je vybrať  jedno z nasledujúcich tlačidiel. Stlačte to, ktoré by ste si vybrali, ak by ste chceli zmeniť svoj život k lepšiemu. Farby vyberajte inštinktívne. Ktoré tlačidlo by ste teda stlačili, aby ste bol šťastnejším človekom?

Červené tlačidlo

tlačidlo

Ak si vyberiete červenú farbu, znamená to, že ste osoba, ktorá je pripravená, cieľavedomá a túži dať tomuto svetu naozaj veľa. Chcete všetko robiť čo najlepšie, vo všetkých aspektoch života (v práci aj vo svojom osobnom živote).

Žlté tlačidlo

tlačidlo

Váš postoj k životu je dosť optimistický, asertívny a pozitívny. Riziko je niečo, čoho sa nebojíte, ale zároveň sa vám darí zostať rozumným a racionálnym. Ste si dobre vedomý svojich schopností a ste pripravený ich využiť naplno.

Oranžové tlačidlo

tlačidlo

Viete sa tešiť aj z malých úspechov. Vašou najväčšou motiváciou je uvedomenie si toho, že veľké veci začínajú malými krokmi. Preto sa vždy zameriavate na detaily a nenecháte si ujsť šancu na ich zlepšenie.

Zelené tlačidlo

tlačidlo

Výber zeleného tlačidla označuje váš neustály boj medzi voľnosťou a zodpovednosťou. Vy ste ten, kto sa snaží byť vždy vyvážený a pokojný, čo z vás robí dobrého priateľa, spoločníka aj partnera. Existuje však jedna vec, ktorú by ste mal mať na pamäti: pri hľadaní rovnováhy môžete zabudnúť na veci, na ktorých vám skutočne záleží.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov