Foto

Chlapík premenil chátrajúcu kamennú nehnuteľnosť na svoj dom snov

dom snov

videní: 2.0K

Strešná konštrukcia sa ukázala byť oveľa väčším projektom, ako sa očakávalo. Robotníci zistili problémy s hydroizoláciou a uviedli, že strecha je naozaj v havarijnom stave a môže spadnúť. To všetko viedlo k neplánovaným výdavkom. Okrem celkovej prerábky strechy došlo aj k výstavbe strešného okna.

George sa rozhodol, že jeho obývacia izba bude priechodná priamo s kuchyňou na druhom poschodí. Nebezpečná bola aj stena s komínom. Stavbári ho vystužili a staré ohnisko z bezpečnostných dôvodov zamurovali.

George si vo svojom novom dome našiel aj miesto pre svoju prácu. Keďže je editorom videa a zároveň má blog na YouTube, potrebuje na svoju prácu priestor.

 

 

V druhej časti kuchyne, priamo pod strešným oknom, vytvoril roztomilý priestor, kde dokáže variť s množstvom prirodzeného svetla.

Na prvom poschodí sú 2 izby: Kúpeľňa a spálňa. V kúpeľni je sprchovací kút a „mrazené“ okno kvôli súkromiu.

Pred sprchou, priamo pod schodiskom je toaleta.

Pre spálňu si George vybral rovnako svetlú farbu, akú použil v ostatných miestnostiach. Iba jednu stenu odlíšili od ostatných a vytvoril si tak veľmi príjemné miesto na odpočinok a spánok. Všetko maľoval spoločne so svojou mamou.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov