Video

Pasažier natočil pád lietadla do oceánu a následnú záchranu pasažierov


videní: 1.8K

Neuveriteľné zábery, ktoré ukazujú, ako sa lietadlo plní vodou po tom, čo sa zrútilo do oceánu. Pasažier celý pád lietadla zachytil na svoju kameru.

Tento pasažier dokonca nenatočil iba nehodu ale aj to, čo nasledovalo po samostatnom páde lietadla do oceánu. Po týchto záberoch už zrejme nikdy nebudeš driemať počas bezpečnostného brífingu palubného personálu pred každým letom.

GoPro kamera Ferdinanda Puentesa nahrávala let práve počas nehody lietadla, ktoré v decembri 2013 havarovalo do oceánu pri Havaji. Počas havárie jeden cestujúci bohužiaľ zomrel.

Lietadlo stratilo ťah krátko po vzlietnutí a keď Puentes priblížil kameru k oknu, bolo viditeľné, že voda sa nebezpečne približuje.

Mesiac po incidente pre Hawaii News Now Puentes povedal: “Fyzicky som v poriadku. Emocionálne som však stále trocha otrasený.”

Keď sa podrobne zamyslel nad celým incidentom, vysvetlil: “Motor začal vydávať divné zvuky a spustili sa všetky zvončeky a píšťalky, ktoré znamenali problém. Práve vtedy som znova začal nahrávať a ešte som sa uistil, či kamera naozaj nahráva video.”

Dokonca pokračoval v nahrávaní aj po tom, čo vystúpil z lietadla a skončil vo vode, kde sa o život držal krídla lietadla až kým sa úplne neponorilo.

Na záberoch Puentesa bolo možné vidieť aj kapitána lietadla Clydea Kawasakiho s krvou stekajúcou po tvári, keď pasažierom prikázal, aby sa vzdialili od lietadla.

“Vo vode je ťažké uvedomiť si, čo sa vlastne deje. Stalo sa toľko vecí. Vravel som si, že je to skutočné? Naozaj sa to deje?” povedal Puentes.

“Veľa vecí sa udialo prirodzene. Takmer všetko sa dialo na základe inštinktov. Len som sa snažil prežiť. V noci mám stále ťažkosti zaspať,” dodal.

Video z nehody lietadla a záchrany pasažierov nájdeš na ďalšej strane

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov