Foto

Tieto fotografie z minulosti ťa zaručene prekvapia

Fotografie

videní: 1.4K

Naši predkovia môžu hovoriť, že naše moderné časy sú šialené, ale my máme rovnaký názor na minulosť. Podivné súťaže o krásu, demonštrácie a zvláštne druhy zábavy nám ukazujú nezodpovednú časť minulých čias. Je trochu vzrušujúce zistiť, že životy našich rodičov neboli až také nudné. Dokazujú to aj nasledujúce fotografie, ktoré možno zmenia tvoj pohľad na “nudnú” minulosť. Tieto fotografie ťa šokujú!

1. Policajt zastavil premávku, aby umožnil štyrom kurčatám prejsť cez most v Serpentine v Hyde Parku v Londýne 10. marca 1966.

Breakfast Fortnight : News Photo

2. Eric Sykes oživuje stroj na masové holenie, vynález z 19. storočia, ktorý môže oholiť tucet mužov súčasne, 1960

Shaving Machine : News Photo

3. Poručík Alan Hogarth z Kráľovského námorníctva, ktorý kráčal po rieke Temži pri Tower Bridge na polystyrénových topánkach, ktoré sám skonštruoval v Londýne vo Veľkej Británii 18. mája 1971.

Walking On Water : News Photo

4. Londýnčania ukazujú, ako preventívne opatrenia pri náletoch v Anglicku narušili romantický vplyv imela vo vianočnom čase, 1940

Gas Mask Kiss : News Photo

5. Pilot ovládajúci experimentálny stroj Rolls Royce známy ako „Lietajúca posteľ“. Bez krídel alebo rotorov môže vertikálne vzlietnuť z horizontálnej polohy a je poháňaný dvoma motormi Rolls Royce ‘Nene’.

Flying Bedstead : News Photo

6. Dvaja čašníci obsluhujú dvoch oceliarov pri obede na nosníku vysoko nad New Yorkom, 14. novembra 1930. Budova, na ktorej sú posadení, je hotel Waldorf-Astoria na Park Avenue. Budova v ľavom dolnom rohu je budova New York Central Building, neskôr budova Helmsley.

High Lunch : News Photo

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov