Foto

Jedinečný zlatý retriever: Zoznámte sa s Enzom

retriever

videní: 856

Zoznámte sa s Enzom. Tento jedinečný zlatý retriever sa narodil s očarujúcim materským znamienkom.

Materské znamienka nesú niekoľko mýtov. Napríklad v Japonsku je bežnou praxou, že tehotné ženy majú zakázané pozerať sa do ohňa alebo plameňov. Vravieva sa, že to spôsobí “popálenie” na pokožke dieťaťa. Ani u zvierat tieto záhady nevieme vysvetliť a preto nám neostáva nič iné, iba sa na nich pozerať a obdivovať ich krásu. Z tohto dôvodu by sme vám chceli predstaviť Enza – výnimočného zlatého retrievera s krásnym materským znamienkom.

Tento čistorkvný zlatý retriever má materské znamienko, ktoré mu pokrýva ľavú stranu tváre. Enzo je od roku 2016 profesionálnym spáčom, zlodejom ponožiek, milovníkom dlhých prechádzok rozdávačom bozkov. Enzo mal to šťastie, že svoj trvalý domov našiel keď mal 2 roky.

Vďaka nezvyčajnej genetickej mutácii sa Enzo odlišuje od ostatných psíkov. Jeho očné okolie má veľkú čiernu škvrnu, ktorú spôsobila genetický mutácia.

“Škvrna je náhodná – nie je dedičná, takže Enzo mal ako jediný zo svojich súrodencov čiernu srsť a preto nie je veľmi pravdepodobné, že jeho ďalší príbuzní budú mať rovnaké znamienko ako on.”

Nedávno sa stal hviezdou Instagramu a účet jeho milých majiteľov dosiahol takmer 200 000 sledovateľov. Majitelia tohto psíka sa tešia veľkému záujmu ľudí na internete. Obzvlášť sa im páči, ak Enza uvidia deti s materskými znamienkami. Vidia aký je krásny a milovaný okolím a získavajú tak trocha viac sebavedomia.

Enzo sa vraj ničoho nebojí – dokonca ani búrok a ohňostrojov. Miluje hru s tenisovou loptičkou. Je to pre neho skvelý úlovok. Taktiež sa rád túli. Majiteľka Enza Eli Castro tvrdí, že Enzo dokáže povzbudiť mnohé deti na celom svete, aby prijali svoju jedinečnosť. Enzo tak robí všetky dobré skutky a to možno aj bez toho, aby si to vôbec uvedomoval.

Nám na záver neostáva nič, iba potvrdiť, že Enzo je naozaj krásnym a jedinečným zlatým retrieverom, ktoré sme kedy videli.

 

Zdroj: Mister.enzoviola | Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov