Zaujímavosti

10 mrazivých svedectiev o stretnutí s mimozemšťanmi: 1. časť

mimozemšťanmi

videní: 1.9K

Vesmír je obrovský a tajomný, takže je ťažké uveriť, že Zem je jediná planéta, na ktorej je možný živo. Nasledujúce príbehy súvisia so skúsenosťami ľudí, ktorí buď tvrdia, že videli neidentifikovaný lietajúci objekt (UFO), alebo veria, že boli unesení mimozemšťanmi.

Samozrejme, netvrdíme, že tieto svedectvá by sa mali považovať za skutočnosť. Tento článok zachytáva skutočné hlásenia o stretnutiach s mimozemšťanmi. S ohľadom na to by sa mala pravdivosť týchto správ posudzovať s určitým skepticizmom. Napriek tomu aj NASA verí v mimozemský život: vedkyňa NASA Ellen Stofanová tvrdí, že ľudia nájdu „silné náznaky života za hranicou Zeme do desiatich rokov“. V tomto článku sa pozrieme na prvých 5 svedectiev.

1. Travis Walton

Pravdepodobne jeden z najpodrobnejších príbehov únosu pochádza od Travisa Waltona. V roku 1975 pracoval ako lesník v štáte Arizona so šiestimi spolupracovníkmi. Zrazu sa nad nimi vznášalo UFO. Walton kráčal smerom k tomuto objektu, aby sa mohol zblízka pozrieť, zatiaľ čo jeho spolupracovníci utiekli do auta a kričali na neho, aby sa vrátil späť. Podľa svedectva Waltonových spolupracovníkov muža zasiahol lúča svetla predtým, ako sa jeho telo vznieslo smerom k lietajúcemu objektu. Spolupracovníci odišli, obávajúc sa, že budú prijatí aj oni.

Walton vysvetlil, že medzitým na ňom v kozmickej lodi traja nahí mimozemšťania vykonávali experimenty v miestnosti, ktorá pripomínala izbu v nemocnici. Waltonovi priatelia nevedeli, čo majú robiť. Keď sa upokojili, otočili sa a šli hľadali Waltona. Keďže ho nenašili, šli políciu oznámiť nezvestnú osobu. Samozrejme, nikto neveril ich príbehu o mimozemšťanoch. Keďže Travis nedošiel domov, polícia začala mať podozrenie, že ho jeho spolupracovníci zavraždili.

O päť dní neskôr bol Travis Walton nájdený pri diaľnici, kde ho podľa jeho slov mimozemšťania vyhodili. Všetci zúčastnení úspešne prešli poligrafickým testom, Travisa nevynímajúc. Travis každoročne víta nové a vylepšené detektory lží a nikdy sa ani na malý kúsok nevzdialil od podrobností, ktoré uviedol vo svojom pôvodnom príbehu.

Podľa odborníkov na detektory lži je pravdepodobnosť, že týchto sedem mužov dokázalo detektory oklamať, je asi milión k jednej.

2. Betty a Barney Hilloví

V roku 1961 cestovali manželia Betty a Barney Hilloví z Kanady do Spojených štátov. Bolo to uprostred noci a na ceste neboli žiadne iné automobily. Betty si všimla jasné svetlo na oblohe. Keď sa svetlo zosilňovalo, pár na krajnici zastavil auto.

Betty vybrala ďalekohľad a uvidela UFO. Barney si spočiatku myslel, že ide o obyčajné lietadlo, no zmenil názor, keď objekt začal náhle klesať. Pár sa vrátil späť do auta, ale objekt sa pohol smerom k ním. Barney vystúpil z auta, aby sa podrobnejšie pozrel. Vyhlásil, že UFO vyzerá ako obrovská, tichá palacinka a že v ňom bolo osem až jedenásť humanoidných tvorov, ktorí sa pozerali cez okná UFA.

V tomto bode sa ale spomienky páru rozchádzajú a chýbajú im veľké časové úseky. Betty hovorila o mimozemšťanoch s neobvykle veľkými očami, malými nosmi a bez vlasov. Betty si tiež spomenula, že mimozemšťania jej ukázali hviezdnu mapu, ktorú sa neskôr snažila nakresli spamäti. V roku 1968 amatérska astronómka Marjorie Fishová skúmala túto Bettinu mapu a identifikovala v nej „Zetu Reticuli“ – skutočnú hviezdu, ktorá sa nachádza v našom vesmíre.

 

3. Maddy Pattillová

Tento príbeh je skutočne mrazivý. Maddy Pattillová sa už ako malé dieťa pýtala svojej matky Nikki, kedy pôjdu navštíviť „jej domov na nebesiach“. Podľa Nikky začala neskôr Maddy vykazovať zvláštne schopnosti. Tvrdí, že ovládala okrem iného aj telepatiu. Nikki Pattillo je presvedčená, že jej dcéra je produktom „mimozemského hybridného experimentu“, ktorý si nepamätá. Kritici takzvaných Indigo detí (ako ich nazýva združenie New Age) poukázali na to, že žiadne dieťa doteraz nebolo schopné poskytnúť dôkazy o existencii nadprirodzených schopností a že takzvané podporné dôkazy poukazujú na zovšeobecnené osobnostné črty, ako napríklad silný cit pre empatiu.

Výskumný psychológ Russell Barkley povedal, že hnutie New Age nikdy nevypracovalo empirické dôkazy o existencii indigo detí. Verí, že najčastejšie pripísané črty sú úzko spojené s Forerovým efektom: tendenciou ľudských bytostí vidieť všeobecné (často pozitívne) osobnostné znaky ako špecifické abnormálne schopnosti.

4. Hilary Porterová

ufo-2413965_1280

Hilary Porterová je bývalá zamestnankyňa Ministerstva obrany vo Walese. Tvrdila, že ju mimozemšťania uniesli niekoľkokrát. Prvýkrát keď mala len 5 rokov. Porterová popisuje mimozemšťanov ako „absolútne desivé plazy“. Tvrdí, že mimozemšťania chceli ľudí s keltskou DNA, pretože je to ich obľúbená hybridná zmes.

5. Antônio Vilas Boas

science-fiction-1819026_1280

V roku 1957 pracoval brazílsky farmár Antônio Vilas Boas v noci, aby sa vyhol vysokým brazílskym teplotám. Tvrdí, že videl „žiariacu červenú hviezdu“, ktorá sa postupne pohybovala bližšie a bližšie, kým si neuvedomil, že ide o vesmírnu loď. Tvrdí, že mal sex s mimozemšťankou, ktorá bola „poverená nosením hybridných detí“. Po únosu trpel Vilas Boas nevoľnosťou, bolesťou hlavy a na tele mal niekoľko lézií. Lekári mu neskôr diagnostikovali chorobu z ožiarenia, ale Vilas Boas do konca svojho života hovoril o únose mimozemšťanmi.

Zdroj: Factinate / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov