Zaujímavosti

Reinkarnácia: 10 detí, ktoré si pamätajú minulé životy

Reinkarnácia

videní: 4.5K

Reinkarnácia je slovo, ktoré sa medzi ľuďmi skloňuje už od nepamäti. Je to viera v to, že keď umrieme, vrátime sa na svet ako úplne noví ľudia. Tí, ktorí v prevtelenie veria tvrdia, že malé deti si niekedy môžu pamätať život osoby, ktorou boli predtým. Či už v reinkarnáciu veríš, alebo nie, príbehy, ktoré rozprávajú tieto deti, sú až strašidelne presvedčivé.

10. James Leigninger – James sa narodil v roku 1998 a keď mal dva roky, ukázal na fotografiu Iwo Jima v Pacifiku a povedal rodičom, že to je to miesto, kde bolo zničené jeho lietadlo. Rodičia boli šokovaní a začali pátrať po informáciách. Zistili, že tam stroskotalo len jediné: lietadlo amerického pilota Jamesa Hustona. James bol zabitý Japoncom na konci druhej svetovej vojny v roku 1945. James si spomenul, že v minulom živote bol poručíkom Jamesom. Mával nočné mory o ohni, horiacich lietadlách a haváriách. Rodičia sa stretli s posádkou poručíka Jamesa. Tí potvrdili, že všetky detaily, na ktoré si chlapec spomenul, boli 100 % presné.

Reinkarnácia

9. Shanti Devi – narodila sa v Indii v roku 1926. Keď mala 4 roky, povedala rodičom, že jej skutočný domov je v Manthure. Vraj tam žije aj jej manžel. Učiteľovi povedala, že zomrela 10 dní po pôrode svojho dieťaťa. Okrem toho mala prízvuk a dialekt ako ľudia v Manthure. Spomenula si aj na meno svojho manžela – Kedar Nath. Učiteľ takého muža v Manthure našiel. Ten pred 10 rokmi stratil svoju ženu, ktorá zomrela 10 dní po narodení ich syna. Jej meno bolo Lugdi Devi. Kedar sa stretol so Shanti a predstieral, že je niekto iný. Shanti ho však okamžite spoznala.

Reinkarnácia

8. Ryan – Tento chlapec tvrdil, že jeho meno je Marty Martyn. Ukázal na fotografiu herca Martyho Martyna a povedal, že je to on. Jeho rodičia však boli prirodzene skeptickí. Ryan tvrdil, že cestoval po svete na veľkých lodiach, tancoval na Broadwayi a mal veľký dom s bazénom. To neznelo ako život herca. Avšak boli prekvapení, keď zistili, že je to všetko pravda. Marty bol tanečník na Broadwayi, potom sa presťahoval do LA, kde bol agentom, a mal veľký dom s bazénom.

Reinkarnácia

7. Cameron MaCauley – keď mal tento chlapec z Glasgowa dva roky, začal hovoriť o živote na Barra. Barra je ostrov na pobreží Škótska, kde Cameron nikdy nebol. Povedal, že meno jeho otca bolo Shane Robertson a zomrel pri autonehode. Bolo mu smutno za mamou. Jeho rodičia sa nakoniec rozhodli vziať ho na ostrov Barra a spolu s nimi sa tam vydali aj dokumentaristi. Cameron si pamätal skutočné maličkosti od plemena jeho psa až po farbu ich domu a dokonca aj výhľad z okna. Táto reinkarnácia bola aj sfilmovaná. Dokumentárny film o tomto prípade sa dá nájsť na YouTube.

Reinkarnácia

6. Dvojičky Pollockové – Tieto dvojčatá sú údajne reinkarnáciou ich sestier. Tie zomreli pri autonehode ešte pred narodením dvojičiek. Volali sa Jackueline a Joanna a mali vtedy 6 a 11 rokov. O pár rokov neskôr sa Pollockovcom narodili dvojičky Gillian a Jennifer. Ich otec si všimol, že Jennifer mala na hlave bielu čiaru. Bola podobná ako Jackuelina jazva z pádu na bicykli. Tiež mala rovnaké materské znamienko na nohe. Neskôr sa rodina z domu odsťahovala. Keď to urobili, dvojčatá začali spoznávať orientačné body v meste, v ktorom ale nikdy predtým neboli. Spomenuli si na hračky ich sestier a všetky pomenovali. Mali strach z áut. Spomienky im však vo veku okolo 5 rokov zmizli a odvtedy si na nič z minulého života nespomenuli.

Reinkarnácia

5. Hunter – 3 ročný chlapec tvrdil, že je reinkarnáciou legendárneho golfistu Bobbyho Jonesa. Ukázal na jeho fotografiu a povedal: „Toto som ja!“ A potom rovnako spoznal na fotke dom Bobbyho Jonesa. Tieto veci, na ktoré si Hunter spomenul, mohli byť teoreticky podivnou zhodou okolností, no je tu ešte jedna vec. Hunter bol neskutočne dobrý golfista. Do veku 7 rokov vyhral 41 z 50 juniorských turnajov (dokonca 21 po sebe).

Reinkarnácia

4. Barbro Karlen – Toto dievča povedalo, že vo svojom minulom živote bola Anna Franková, slávna dievčina, ktorá napísala denník o skrývaní sa pred nacistami. Rodičom povedala, že nie sú jej skutočnými rodičmi a jej naozajstní rodičia prídu, aby si ju vzali so sebou. Barbro bola Švédka a v tom čase ešte nebol denník Anny Frankovej preložený do švédčiny. Ako 10-ročnú ju rodičia vzali do Amsterdamu. Zavolali si taxi, ale Barbro povedala: „Nepotrebujeme taxi, viem presne, kde sme!“ Potom ich doviedla až k domu, v ktorom sa ukrývala Anna s rodinou. Od toho dňa rodičia uverili, že Barbro je reinkarnácia Anny Frankovej.

Reinkarnácia

3. Edward Austrian – Tento 4-ročný chlapec mal vždy strach z vlhkých a daždivých dní. Mal hovoriť o výrastku na krku ako o priestrele. Nedávalo to zmysel, kým raz matke nepovedal, že bol vojakom v prvej svetovej vojne. Povedal, že sa volá James a má 18 rokov. Prechádzal bahnom vo Francúzsku počas vlhkého a daždivého dňa. Mal ťažkú pušku a videl len pustošenie na vojnovom poli všade okolo seba. Za sebou začul výstrel. Guľka prešla niekým iným a zasiahla ho priamo do krku. Cítil, že sa mu hrdlo plní krvou. 

Reinkarnácia

2. Nájdený hrob – Meno chlapca z tohto príbehu nie je známe. V roku 2009 skúmal lekár jeho tvrdenie, že v predchádzajúcom živote bol zabitý úderom do hlavy presne v mieste, kde mal veľké červené materské znamienko. Chlapec odviedol lekára do dediny a povedal: „Býval som tvoj sused, bojovali sme spolu a ty si mi zaťal sekerou do hlavy.“ Mužova tvár zbledla. Chlapec pokračoval: „A viem, kde je pochované moje telo.“ Šiel ku kope kameňov a pod ňou našli kostru farmára. Jeho lebka mala na vrchu čistú ranu po sekere.

Reinkarnácia

1. Chanai – Tento trojročný chlapec z Thajska povedal, že je reinkarnáciou učiteľa, ktorý sa volal Bua Kai. Povedal, že cestou do školy bol zastrelený výstrelom do hlavy. Svojej babičke povedal všetko o jeho predchádzajúcom živote, rodičoch, žene a aj deťoch. Prosil ju, aby ho pustila navštíviť ich. Ako 30-ročný sa konečne dostal do domu, v ktorom býval spomínaný učiteľ. Tam sa stretol s jeho rodičmi, ktorí potvrdili, že Bua Kai zomrel 5 rokov pred narodením Chanaia. Najdivnejšie na tom je, že Chanai mal dve materské znamienka. Jedno na zadnej strane hlavy a druhé nad ľavým okom. To boli presne miesta, kde guľka vošla a vyšla z hlavy Bua Kaia. 

Reinkarnácia

Zdroj: BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov