Foto

Fotomontáž: Takto by to vyzeralo, ak by sme plávali v oblakoch

fotomontáž

videní: 1.3K

More plné oblakov, to je to, čo vidíme pri pohľade z lietadla. Každému, kto letel lietadlom, sa naskytol neuveriteľne nádherný pohľad plný oblakov. Možno ti však nikdy nenapadlo, ako by to vyzeralo, ak by sme v tomto “mori” dokázali plávať. Autorovi týchto snímok to však napadlo a tak sa rozhodol urobiť fotomontáž. Ako sám tvrdí, vždy bol prekvapený, čo všetko sa dá zhora vidieť. Vzal tak kameru, oprel sa čo najviac o okno a fotografoval. Nazbieral tak obrovské množstvo fotografií, ktoré sa neskôr rozhodol využiť.

“Sadol som si za počítač, otvoril Photoshop a začal ich editovať. Objavila sa vo mne myšlienka, vdýchnuť týmto fotografiám nový príbeh. Začal som jemne spájať fotografie z pohľadu zhora. Veľmi sa mi to zapáčilo a tak som začal experimentovať. Začalo ma to baviť a výsledok si dnes môžeš pozrieť na týchto fotografiách.”

Nám neostáva nič iné iba súhlasiť, že nasledujúce fotografie, ktoré ti ukážeme sú veľmi zaujímavé a netradičné. Ak by si sa o nich chcel dozvedieť niečo viac, môžeš navštíviť aj autorovu stránku www.laurentrosset.com

Fotomontáž: Takto by to vyzeralo, ak by sme plávali v oblakoch:

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov