Zaujímavosti

Tupac a Biggie: Smrť a konšpirácie 4. časť

tupac

videní: 1.5K

Prinášame záverečnú časť série článkov s názvom Smrť Tupaca a Biggieho a konšpirácie, ktorá je venovaná nielen rapovým fanúšikom. Tupac a Biggie boli kráľmi svojej doby aj mimo svoj žáner a poznal ich celý svet. Poďme do finále.

Článok v denníku Los Angeles Times mal za cieľ dokázať, že Biggie nechal Tupaca zastreliť, strelcom zaplatil a obstaral im zbrane. Autor článku dokonca tvrdil, že sa Biggie mal v tom čase nachádzať v Los Angeles. Nevysvetlil však, ako si nikto nedokázal všimnúť takmer dvojmetrového rapera s váhou takmer 140 kilogramov a jeho sprievod. A tak postupom času vznikli jasné dôkazy, že sa Biggie v čase vraždy Tupaca nachádzal v newyorskom nahrávacom štúdiu.

Záujem o tento prípad sa znovu rozhorel v roku 2002, keď vyšiel nový dokument s názvom „Biggie a Tupac“ natočený britským tvorcom Nickom Broomfieldom. Film poukazoval na zaujímavý záver, a to, že by Suge Knight mohol byť zodpovedný za smrť svojho vlastného umelca a že potom nechal zabiť aj Biggieho aby ututlal prvú vraždu. Všetko malo vyzerať ako odveta. Motívom k tomuto činu mal byť fakt, že sa Tupac chystal na odchod z Death Row, po tom, čo zistil, že ho Knight okrádal o honorár. V tej chvíli sa mal Knight rozhodnúť, že na Tupacovi zarobí viac ako na mŕtvom. Celá myšlienka mala byť údajnom priznaní Knighta svojmu spoluväzňovi a tiež bohatej histórii násilia, ktorým sa knight domáhal svojho.

To je celkom pekná teória, ale má veľa dier. Pre začiatok, Knight sedel priamo vedľa Tupaca, keď ich auto zasiahla smršť nábojov. Jeden z nich škriabol o Knightovu hlavu. To by bol príliš risk. Po druhé, ak mala vražda Biggieho prebehnúť tak, aby zatienila vraždu Tupaca, určite by sa tak stalo oveľa skôr, a nie až o dva roky. Navyše sa v tomto prípade Knight nevyhol podozreniu z vraždy.

Sčítané a podčiarknuté, táto teória je oveľa pravdepodobnejšia ako tie ostatné, ktoré sa prípadu týkajú. Niektoré z nich dokonca naznačujú, že Tupac nie je vôbec mŕtvy, podobne ako Elvis. Fanúšikovia však zoznam podozrivých skutočností točiacich sa okolo Tupacovej „falošnej“ smrti rozšírili. Mali však problém odporovať opačnej teórii, ktorá vzišla z fotografie vydanej v roku 1997, na ktorej je možné vidieť Tupacovo zohavené telo na pitevnom stole.

Zdroj:google | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov